Sønnen til Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Pappa er en drittsekk

Brad Pitt og Angelina Jolies sønn med sjokkerende farsdagshilsen.

FULL KRIG: Angelina Jolie og Brad Pitt har flere ganger kriget i retten. Nå har et Instagram-innlegg fra sønnen fått nettet til å koke. Foto: NTB
FULL KRIG: Angelina Jolie og Brad Pitt har flere ganger kriget i retten. Nå har et Instagram-innlegg fra sønnen fått nettet til å koke. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forholdet mellom Angelina Jolie (48) og Brad Pitt (59) har vært iskaldt etter at førstnevnte søkte om skilsmisse i 2016. Paret, som ble omtalt som «Brangelina», har flere ganger møttes i retten for å avgjøre barnefordelingen og for å kjempe om formuen.

SUPERPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie var et av verdens mest kjente par. Her fra Oscar-utdelingen i 2014. Foto: NTB
SUPERPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie var et av verdens mest kjente par. Her fra Oscar-utdelingen i 2014. Foto: NTB Vis mer

Sammen har de barna Maddox (22), Pax (19), Zahara (18), Shiloh (17), Knox (15) og Vivienne Jolie-Pitt (15).

Angelina fikk til slutt fullt foreldreansvar for barna, etter flere opprivende rettsrunder.

NÆRT BÅND: Pax Jolie-Pitt sammen med mamma Angelina på rød løper i Los Angeles i fjor. Foto: NTB
NÆRT BÅND: Pax Jolie-Pitt sammen med mamma Angelina på rød løper i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Vis mer

«Skjelver når Brad er i nærheten»

Denne uken kom den sjokkerende avsløringen i Daily Mail om at parets nest eldste sønn Pax hadde «hedret» faren med å legge ut en farsdagshilsen utenom det vanlige.

Ifølge Daily Mail delte Pax et innlegg på Instagram i 2020 om pappa Brad. Innlegget inneholdt et bilde av faren som mottok en Oscar samme år, med en tekst som neppe kan ha vært hyggelig lesning.

KJERNEFAMILIE: Pax sammen med mamma Angelina og pappa Brad i 2014. Da alle var venner. Foto: NTB
KJERNEFAMILIE: Pax sammen med mamma Angelina og pappa Brad i 2014. Da alle var venner. Foto: NTB Vis mer

«Gratulerer med farsdagen til denne drittsekken i verdensklasse! Du har gang på gang vist at du er en forferdelig og ufyselig person», skrev Pax, og la til:

«Du viser ingen hensyn eller føler empati med dine fire yngste barn, som skjelver av frykt når du er i nærheten. Du vil aldri forstå hvor mye skade du har forvoldt min familie, for du er ikke i stand til å skjønne det».

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Adoptert fra Vietnam

Dermed kan det virke som om Pax har tatt morens parti etter den betente skilsmissen. Pax ble først adoptert av Angelina i 2007. Han var da tre år gammel, og kom fra et barnehjem i Vietnam.

Året etter ble han formelt også adoptert av pappa Brad Pitt.

Hva som er bakgrunnen for sønnens raseri på Instagram er ikke kjent, men Daily Mail, som avslørte saken og trykket Instagram-innlegget, har fått bekreftet at Instagram-profilen tilhører Pax.

«Du har gjort livene til mine nærmeste til et konstant helvete. Du må gjerne fortelle deg selv og verden hva du vil, men sannheten vil komme for en dag. Så gratulerer med dagen, ditt forferdelige menneske!!!» avsluttet Pax innlegget om pappa Brad.

STJERNEMØTE: Når to verdener kolliderer, så smeller det. Slik gikk det da Kim Kardashian møtte Norges Erling Braut Haaland. Video: NTB, GQ Sports, Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Selv om barnefordelingen er avgjort er Brad og Angelina fortsatt i krig om eiendommen «Chateau Miraval», som de eide sammen i Frankrike. Vingården, som er best kjent for sin rosévin, har gjort stor suksess. Men de tidligere ektefellene krangler fortsatt om enorme summer.

CHATEAU MIRAVAL: Brad Pitt og Angelina Jolie kjøpte vingården Miraval sammen. Da ekteskapet tok slutt solgte Angelina sin andel til en russisk oligark. Brad kaller dette et fiendtlig oppkjøp, og har gått rettens vei. Foto: NTB
CHATEAU MIRAVAL: Brad Pitt og Angelina Jolie kjøpte vingården Miraval sammen. Da ekteskapet tok slutt solgte Angelina sin andel til en russisk oligark. Brad kaller dette et fiendtlig oppkjøp, og har gått rettens vei. Foto: NTB Vis mer

I høst var det mange som sperret øynene opp, da det viste seg at superstjernen Brad Pitt hadde besøkt et vikingsenter i Nordfjordeid.

LES OGSÅ: - Barna reddet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer