SOM FAR, SÅ SØNN: I september dro Ross Arne Næss (t.v.) på fjelltur i de sveitsiske alper - og går dermed i sin norske fars berømte fotspor. Bildet av Arne Næss jr. er tatt i Himalaya i 1985.  Foto: Skjermdump Instagram / NTB Scanpix
SOM FAR, SÅ SØNN: I september dro Ross Arne Næss (t.v.) på fjelltur i de sveitsiske alper - og går dermed i sin norske fars berømte fotspor. Bildet av Arne Næss jr. er tatt i Himalaya i 1985. Foto: Skjermdump Instagram / NTB Scanpix Vis mer

- Pappa er alltid med meg når jeg går i fjellet

Ross Arne Næss gikk i sin norske fars fotspor.

Publisert

SEOGHØR.NO: I januar 2004 kom den tragiske nyheten om at den norske forretningsmannen og eventyreren Arne Næss jr. hadde omkommet i en klatreulykke nær Cape Town. Han ble 66 år.

Han etterlot seg barna Christoffer Næss (47), Katinka Næss (44), Leona Næss (41), Ross Arne Næss (28), Evan Olav Ross (27), Nicklas Næss (15) og Louis Næss (12).

Det er den 28 år gamle Ross Arne, hvis mor er den amerikanske soulsangerinnen Diana Ross (71), som nå har valgt å gå en form for pilegrimsreise for sin avdøde far.

- Jeg savner deg, pappa

Ross Arne har denne måneden nemlig vært på fjelltur på Verbier i de sveitsike alpene, og har lagt ut flere bilder av de naturskjønne omgivelsene på sin offentlige Instagram-konto.

Til et av bildene skriver han:

«Jeg savner deg, pappa, men du er alltid med meg når jeg går i fjellet».

Miss u dad but ur always with me when I'm in the mountains #Verbier #Switzerland

A photo posted by Ross Naess (@rossnaess) on

Han har også delt et hyggelig bilde av seg selv og sine to yngre halvbrødre Nicklas Amadeus Næss (15) og Louis Dekke Næss (12). Deres mor er den norske forretningskvinnen Camilla Astrup (50).

Se familiebildet her (ekstern lenke).

Stolt av storebror

Evan Olav Ross var ikke med på fjellturen, men har også benyttet sosiale medier for å fortelle hvor stolt han er av storebroren som har gjennomført den tøffe fjellturen:

«Se på broren min på toppen av fjellet!!! #Ingenfrykt», skriver han til et bilde av Ross Arne på toppen av Verbier.

Look at my bro go!!!! Up there at the top. #nofear. @rossnaess

A photo posted by Evan Ross (@realevanross) on

Ross Arne har også delt et gammelt fotografi av pappa Arne Næss jr. og hans grandonkel Arne Næss. Sistnevnte var en kjent norsk filosof, som døde i 2009 - 96 år gammel.

My father and my great uncle #Climbing #arnenaess

A photo posted by Ross Naess (@rossnaess) on

Da Arne Næss jr. ble sted til hvile fra Ris kirke i Oslo i april 2004 var både ekskona Diana Ross og sønnene Ross Arne og Evan Olav til stede.

I SORG: Ross Arne og Evan Olav hjalp begge to til med å bære ut kisten med deres avdøde far under bisettelsen fra Ris kirke i Oslo i april 2004. På venstre side forfra og bakover: Leona Næss, Arne Næss' bestekamerat Douglas Myers og Ross Arne Næss. På høyre side av kisten forfra og bakover: Katinka Næss, Christian Næss og Evan Olav Næss. I bakgrunnen skimtes Camilla Astrup, og Diana Ross som støtter Arne Næss sr. ut av kirken. Foto: NTB scanpix
I SORG: Ross Arne og Evan Olav hjalp begge to til med å bære ut kisten med deres avdøde far under bisettelsen fra Ris kirke i Oslo i april 2004. På venstre side forfra og bakover: Leona Næss, Arne Næss' bestekamerat Douglas Myers og Ross Arne Næss. På høyre side av kisten forfra og bakover: Katinka Næss, Christian Næss og Evan Olav Næss. I bakgrunnen skimtes Camilla Astrup, og Diana Ross som støtter Arne Næss sr. ut av kirken. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Evan Olav Ross delte private bilder fra bryllupet med Ashlee Simpson

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer