«Papaya»

«Papaya»-trioen røper coronasmitte

Både Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen er smittet.

SMITTETRIO: Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen har alle blitt en del av coronastatistikken. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
SMITTETRIO: Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen har alle blitt en del av coronastatistikken. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

2022 startet med nye smitterekorder så å si annenhver dag, og omikronvarianten har jobbet fortere enn sine forgjengere.

Overskrifter med coronasmittede kjendiser har også økt i takt med smittetallene, og de ser ikke ut til å stoppe med det første.

Ukas første coronakjendiser er Steinar Sagen (46), Bjarte Tjøstheim (54) og Tore Sagen (41).

De kan nemlig melde på både Instagram og i podkasten «Papaya» at de alle har kunnet innkassere dobbel strek på coronatesten.

- Grunnen til at det er litt spesiell lyd er fordi de tre papayaene har fått corona. Og det er faktisk grisesant. Vi har alle fått påvist viruset og befinner oss i hvert vårt hjem, kan Steinar innlede mandagens podkast.

De tre kan imidlertid fortelle at de har gått klar av sterke symptomer, men Bjarte kan meddele at han forrige uke fikk kjenne det på kroppen.

- På torsdag var det et snev av døden. Da hadde jeg skallebank og utenfor kroppen-opplevelse, sier han.

Han forteller også at han først testet negativt på fredag, men etter tips om å stikke coronapinnen i ganen i stedet for nesa, så ble det to streker under svaret.

Tore forteller at han har det «kjempebra». Han er som kjent gift med radioprofil Live Nelvik (39), og sammen har de tre barn. Hun på sin side kunne fortelle før helgen at hun hittil ikke var smittet med viruset, men befant seg i karantene.

Det gjorde hun i en oppdatering i radioprogrammet «Lørdagsrådet».

- Det som er så ufattelig skuffende er at jeg ikke har det. Når det først rammer en husholdning på den måten, så tenker jeg at vi bare skal få det alle som én. Men det biter jo ikke på. Corona vil ikke ha meg, vet du hvor sårende det er, sa hun.

VISSTE IKKE: Live Nelvik og Tore Sagen ble overrasket da Dagbladets reporter minte de på at de har bryllupsdag. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Emilie Rydning Vis mer

Hun røpet også at hun har gjort en innsats for å bli smittet, for å få det unnagjort når hun likevel har måttet avlyse alle planer.

- Jeg har slikket Tore oppi ganen, for å se om det ligger noe der jeg kan få, men det tar jo ikke, fortalte hun humoristisk.

«Lørdagsrådet» utgikk på lørdag da de sleit med å få tak i gjester som ikke hadde corona.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Steinar Sagen og Live Nelvik, uten hell.

LES OGSÅ: Avslører navnet på datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer