Panettiere: Nå kommer stjerneparet til Norge

Wladimir Klitschko tar med seg TV-stjernen Hayden Panettiere til Oslo i helgen.

SEOGHØR.NO: I vår ble det kjent at den norske proffbokseren Cecilia Brækhus (35) hadde inngått et lukrativt samarbeid med den ukrainske tungvektsbokseren Wladimir Klitschko (40).

Lørdag kommer Klitschko sammen med Hollywood-forloveden til Norge for å se samarbeidspartneren bokse mot Anne Sophie Mathis (39).

- Vi får noen internasjonale stjerner ringside. Wladimir Klitschko kommer med sin Hayden Panettiere, bekrefter Brækhus overfor Nettavisen.

Den historiske kampen vil gå i Oslo Spektrum lørdag 1. oktober, og Brækhus vil skape idrettshistorie når hun entrer ringen i hovedstaden. 

- Det kommer mange gjester, så det blir en kjempestor boksefest, sier hun til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KLARE FOR KAMP: Endelig får Cecilia Brækhus oppfylt drømmen om å bokse i Norge. Lørdag møter hun Anne Sophie Mathis i ringen i Oslo Spektrum. Foto: NTB scanpix
KLARE FOR KAMP: Endelig får Cecilia Brækhus oppfylt drømmen om å bokse i Norge. Lørdag møter hun Anne Sophie Mathis i ringen i Oslo Spektrum. Foto: NTB scanpix Vis mer

Proffboksing har vært forbudt i Norge siden 1981, og stjernebokseren Cecilia er bare en av mange norske proffboksere som har blitt tvunget til å utøve sin sport i utlandet.

Men i juni, etter en lang prosess, gikk søknaden om å få arrangere boksestevne i Norge gjennom.

- Endelig! Jeg er henrykt over å endelig få muligheten til å bokse på norsk jord. Dette har vært den store drivkraften de siste årene, sa Cecilia Brækhus i en pressemelding fra MTG Norge i sommer.

Brækhus eller «The First Lady», som hun blir kalt, er ubeseiret i sine 28 kamper som proffbokser. Hun er også innehaver av WBC, WBA, IBF og WBO-titlene.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTES FOR FØRSTE GANG: Her er Wladimir Klitschko og Cecilia Brækhus sammen på et pressetreff i Madison Square Garden i New York i fjor vår. Foto: NTB scanpix
MØTTES FOR FØRSTE GANG: Her er Wladimir Klitschko og Cecilia Brækhus sammen på et pressetreff i Madison Square Garden i New York i fjor vår. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bruddrykter

Brækhus og Klitschko har felles trener, og det er amerikanske Johnathon Banks som følger opp duoen.

I 2009 begynte den ukrainske proffbokseren å date «Heros»-stjernen Hayden Panettiere (27), men etter to år gikk de hver til sitt. 

I 2013 fant de imidlertid tilbake til hverandre, og i oktober samme år fridde han.

For to og et halvt år siden fikk Hayden og Wladimir datteren Kaya sammen. Etter fødselen avslørte skuespilleren at hun led av fødselsdepresjon, og la seg inn til frivillig behandling. 

I vår gikk Panettiere nok en gang ut til media og fortalte at hun fremdeles sliter med depresjoner, og fortalte at hun nok en gang hadde oppsøkt hjelp.

Da hun i juli ble avbildet uten forlovelsesringen i New York - begynte bruddryktene mellom paret å svirre for fullt. 

Dette avviste 27-åringen via dette bildet med følgende tekst på sin Twitter-konto:

«Manglende ring betyr ikke slutten på et forhold. Jeg er velsignet over å være sammen med min vakre familie». 

LES OGSÅ: Selena Gomez avlyste konserter og sjekket inn på rehab

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.