Pamelas bryllupsbløff

Pamela Anderson er kjent for å gife seg like raskt som andre skifter sokker - men denne gangen hevder hun at ryktene er usanne.

IKKE FORLOVET: Men Pamela Anderson og Rick Salomon har søkt om lov til å gifte seg i tilfelle de plutselig skulle få lyst senere.  Foto: All Over Press
IKKE FORLOVET: Men Pamela Anderson og Rick Salomon har søkt om lov til å gifte seg i tilfelle de plutselig skulle få lyst senere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at sexsymbolet Pamela Anderson (40) og pokerspilleren Rick Salomon (39) skal ha giftet seg i Las Vegas.

Nå slår Pamela tilbake på ryktene og insisterer på at hun ikke er forlovet, men samtidig innrømmer hun at paret søkte om lov til å gifte seg i tilfelle de ønsker det etterhvert.

- Jeg er egentlig ikke forlovet. Jeg vet ikke hva jeg er... Kanskje vi aldri kommer så langt en gang, sier "Baywatch"-stjernen ifølge nettstedet femalefirst.com.

Rick Salomon er mest kjent som Paris Hiltons (26) ekskjæreste, og for deres felles sexvideo som ble spredt på nettet. Han har også vært gift med urokråka Shannon Doherhy (36) fra Beverly Hills 90210.

Tobarnsmoren Pamela har tidligere vært gift med rockegutta Tommy Lee (45) og Kid Rock (36) som forrige måned endte opp i slosskamp på MTV Video Awards.

Kid Rock og Pamela er i dag ikke særlig gode venner, og Rock hevder at Pamela skal ha løyet om en spontanabort mens paret var gift.

Da Rock, som egentlig heter Robert Ritchie, skulle på en basketballkamp med en kompis ble Pamela sur fordi hun ville ha ham med seg til Canada hvor hun skulle filme, forteller rockeren til Rolling Stones magazine, ifølge femalefirst.com.

- Jeg sa til Pamela: "Jeg har fått tak i noen billetter til kampen, kjære. Men jeg kommer opp og treffer deg til helgen". Da svarer hun: " Du bryr deg ikke om meg, bla, bla, bla". Så sier hun plutselig: "Jeg har akkurat spontanabotert", før hun legger på, sier Rock videre.

Rock tar første fly til Canada og finner kona i storform på et utested.

- Da jeg kom frem fant jeg henne på en fest hvor hun drakk champagne og danset rundt på forskjellige bord. Jeg tenkte: "Skal si hun kom seg fort etter spontanaborten".

Pamela på sin side nekter å kommentere eksmannens påstander.

- Jeg håper han lever et lykkelig liv. Vi var gift i fire måneder. Hvis han ikke har noe hyggelig å si om meg, så vær så snill å be ham slutte å snakke om meg.

Vi venter i spenning på fortsettelsen!

LES HER: Pam vil åpne strippeklubb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer