Pamela tok med sønnen på rød løper etter bruddet

Den tidligere «Baywatch»-stjernen viste frem den kjekke sønnen sin på filmpremiere.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Støtter seg til sønnen!

For en måned siden ble det kjent at Pamela Anderson (47) søker om skilsmisse fra Rick Salomon (47) for tredje gang.

Men den tidligere «Baywatch»-stjernen lar visst ikke det turbulente kjærlighetslivet stoppe henne fra å oppleve litt glitter og glamour i hverdagen.

Torsdag kveld tok hun turen til premieren på actiondramaet «The Gunman» i Los Angeles, og der vakte hun oppsikt med sin unge - og svært kjekke - kavaler.

Ifølge People kom glamourmodellen og TV-stjernen arm i arm med sin eldste sønn, Brandon Lee (18), som hun har med sin første eksmann Tommy Lee (52). 18-åringen var stilig i et helsort antrekk, mens Pamela var iført en sexy, gullfarget kjole.

<strong>NYTT BRUDD:</strong> I julen ferierte Pamela Anderson på Hawaii med ektemannen Rick Salomon. Halvannen måned senere bestemte hun seg for at hun nok en gang vil bryte med ham.  Foto: Stella Pictures
NYTT BRUDD: I julen ferierte Pamela Anderson på Hawaii med ektemannen Rick Salomon. Halvannen måned senere bestemte hun seg for at hun nok en gang vil bryte med ham. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Dette er Pamelas første rød løper-opptreden siden det siste bruddet med av-og-på-ektemannen Rick ble kjent.

Paret giftet seg for første gang i i 2007 i Las Vegas, men etter bare to måneder søkte Pamela om å få ekteskapet annullert.

I januar 2014 kom nyheten om at duoen hadde funnet tilbake til hverandre.

I seks måneder oppførte de seg som to nyforelskede tenåringer før Pamela fikk nok igjen og søkte om skilsmisse i juli. Men det skulle bare gå åtte nye uker før hun angret seg og avlyste skilsmissen.

Nå kan det bli spennende å se om Pamela Anderson kommer til å angre seg nok en gang. Ifølge TMZ har hun imidlertid sørget for å få pålagt eksen besøksforbud, etter at han angivelig skal ha prøvd å kvele henne med en pute mens de hadde sex.

<strong>TURBULENT PRIVATLIV:</strong> Pamela var gift med Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (bildet) fra 1995 til 1998. De fikk sønnene Brandon og Dylan sammen. Før hun giftet seg med Rick Salomon, var hun gift med artisten Kid Rock fra 2006 til 2007.  Foto: Stella Pictures
TURBULENT PRIVATLIV: Pamela var gift med Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (bildet) fra 1995 til 1998. De fikk sønnene Brandon og Dylan sammen. Før hun giftet seg med Rick Salomon, var hun gift med artisten Kid Rock fra 2006 til 2007. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser det ut når Tone prøver seg på yoga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer