EKSEN: Pamela Anderson skal angivelig ha funnet tilbake til ekskjæresten Rick Solomon. Foto: All Over Press
EKSEN: Pamela Anderson skal angivelig ha funnet tilbake til ekskjæresten Rick Solomon. Foto: All Over PressVis mer

Pamela tilbake hos eksmannen

- Hun sier at han er den hotteste fyren hun noensinne har kjent, sier en kilde.

SEOGHØR.NO:   «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (46) har i løpet av karrieren blitt koblet til mange forskjellige menn. Noen av forholdene har fått mer oppmerksomhet enn andre, da spesielt ekteskapet med Mötley Crue-tommeslageren Tommy Lee, som Pamela giftet seg med etter kun fire dager.

Ekteskapet med filmprodusent og pokerspilleren Rick Salomon (44) ble derimot en kort affære. Bare to måneder etter at de giftet seg i 2007 søkte paret om skilsmisse. I 2008 ble ekteskapet annullert.

Nå skal derimot paret ha funnet tilbake til hverandre.

- Hun sier at han er den hotteste fyren hun noensinne har kjent, og det inkluderer Tommy, som hun spilte inn en sexvideo med, sier en kilde til avisen Daily Star.

Avisen Daily Mail har samtidig publisert bilder av Anderson og Salomon på tur med hundene i Malibu. Ifølge amerikanske National Enquirer skal paret funnet tilbake til hverandre allerede i våres.

- Pam og Rick har møtt hverandre i all hemmelighet siden april. De har kjent hverandre i over tjue år og hun sier at sexen fremdeles er fantastisk. Det er et veldig avslappet forhold, og de føler ikke noe press ettersom de ikke ønsker å gifte seg på nytt. Ikke med hverandre, men heller ikke med noen andre.

Pamela har tidligere vært gift med musikeren Kid Rock, og har de to sønnene Brandon Thomas og Dylan Jagger med med eksmannen Tommy Lee.

Salomon har tidligere vært sammen med Paris Hilton og Shannon Doherty. 
 
LES OGSÅ:   Her gjør hun som Pamela