Pamela søker om skilsmisse for tredje gang

Forholdet til Rick Salomon er historie.

TURBULENT FORHOLD: Pamela Anderson og Rick Salomon klarer ikke å finne ut av kjærligheten. Tidligere denne uken dumpet Pamela ham for n'te gang. Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co
TURBULENT FORHOLD: Pamela Anderson og Rick Salomon klarer ikke å finne ut av kjærligheten. Tidligere denne uken dumpet Pamela ham for n'te gang. Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjærlighetslivet til Pamela Anderson (47) har vært langt fra en dans på roser. Hun har tre ekteskap bak seg, og hennes siste mann, Rick Salomon (47), har hun giftet seg med hele tre ganger. Men nå er det over igjen.

Tirsdag separerte «Baywatch»-stjernen seg fra Salomon og onsdag søkte hun om skilsmisse, melder TMZ.com - som skriver at de sitter på papirene.

Paret giftet seg for første gang i i 2007 i Las Vegas, men etter bare to måneder søkte Pamela om å få ekteskapet annullert.

I januar 2014 kom nyheten om at duoen hadde funnet tilbake til hverandre.

I seks måneder oppførte de seg som to nyforelskede tenåringer før Pamela fikk nok igjen og søkte om skilsmisse i juli. Men det skulle bare gå åtte nye uker før hun angret seg og avlyste skilsmissen.

Lettvint løsning?

Kort tid etter åpnet sex-symbolet seg om det vinglete ekteskapet.

- Det som er fint med forhold er at man har valg. Man trenger ikke bli værende i et forhold som ikke føles riktig. Det er slik den moderne verden er, sa hun til UsWeekly.com, og utdypet:

- Alt er bra. Vi er gode venner, og jeg tror det er det som gjør det så spesielt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer