TURBULENT FORHOLD: Pamela Anderson og Rick Salomon klarer ikke å finne ut av kjærligheten. Tidligere denne uken dumpet Pamela ham for n'te gang. Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co
TURBULENT FORHOLD: Pamela Anderson og Rick Salomon klarer ikke å finne ut av kjærligheten. Tidligere denne uken dumpet Pamela ham for n'te gang. Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.coVis mer

Pamela søker om skilsmisse for tredje gang

Forholdet til Rick Salomon er historie.

SEOGHØR.NO: Kjærlighetslivet til Pamela Anderson (47) har vært langt fra en dans på roser. Hun har tre ekteskap bak seg, og hennes siste mann, Rick Salomon (47), har hun giftet seg med hele tre ganger. Men nå er det over igjen.

Tirsdag separerte «Baywatch»-stjernen seg fra Salomon og onsdag søkte hun om skilsmisse, melder TMZ.com - som skriver at de sitter på papirene.

Paret giftet seg for første gang i i 2007 i Las Vegas, men etter bare to måneder søkte Pamela om å få ekteskapet annullert.

I januar 2014 kom nyheten om at duoen hadde funnet tilbake til hverandre.

I seks måneder oppførte de seg som to nyforelskede tenåringer før Pamela fikk nok igjen og søkte om skilsmisse i juli. Men det skulle bare gå åtte nye uker før hun angret seg og avlyste skilsmissen.

Lettvint løsning?

Kort tid etter åpnet sex-symbolet seg om det vinglete ekteskapet.

- Det som er fint med forhold er at man har valg. Man trenger ikke bli værende i et forhold som ikke føles riktig. Det er slik den moderne verden er, sa hun til UsWeekly.com, og utdypet:

- Alt er bra. Vi er gode venner, og jeg tror det er det som gjør det så spesielt.

Idyllen skulle dessverre ikke var lenge denne gangen heller.

Pamela Anderson har også vært gift med artistene Kid Rock fra 2006 til 2007 og Tommy Lee fra 1995 til 1998. Med sistnevnte har hun sønnene Dylan (16) og Brandon (18).

KLARER IKKE GI SLIPP: I desember koste paret seg sammen p[ ferie på Hawaii. Foto: Stella Pictures
KLARER IKKE GI SLIPP: I desember koste paret seg sammen p[ ferie på Hawaii. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Rett fra skilsmisse til date med eksen