POETISK AVSKJED: Pamela Anderson er for alvor tilbake i rampelyset etter skilsmissen fra Rick Salomon. Foto: All Over Press
POETISK AVSKJED: Pamela Anderson er for alvor tilbake i rampelyset etter skilsmissen fra Rick Salomon. Foto: All Over PressVis mer

Pamela publiserte dikt etter skilsmissen

- Ingen mann vet hva han skal gjøre med meg, jeg skylder på meg selv.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom nyheten om at den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (47) har søkt om skilsmisse fra ektemannen, Rick Salomon (46).

Det kun et halvt år etter etter at paret giftet seg for andre gang.

Nå har hun på et vis kommet med sin første kommentar til skilsmissen gjennom et ca 1200 tegn langt dikt på sin egen Facebook-side.

«Hva har jeg gjort? Jeg visste det var feil fra starten av. Primitivt primært instinkt. Aldri gift deg med en rik mann», er blant det som står i teksten.

Det skal sies at Pamela ikke nevner eksmannen ved navn i teksten. Men hun skriver mye om kjærlighet i en absurd kombinasjon med veldig mye annet om livet.

DIKTER: Her er starten på diktet Pamela har delt med sine fans på Facebook. Foto: Faksimile Facebook
DIKTER: Her er starten på diktet Pamela har delt med sine fans på Facebook. Foto: Faksimile Facebook Vis mer

«Jeg elsker å være forelsket, men forventningene gjør det umulig å være lykkelig eller tilfredsstilt».

Og Pamela, som for bare noen dager siden forandret utseende, tar også et oppgjør med seg selv.

«Ingen mann vet hva han skal gjøre med meg, jeg skylder på meg selv,» skriver «Baywatch»-stjernen i diktet, som er signert med 1. juli.

Les hele diktet på hennes Facebook her.

Stormfult kjærlighetsliv

SKILSMISSEPAPIRENE: Her er papirene som viser at Pamela Anderson har søkt om skilsmisse. Foto: Splash News/ All Over Press
SKILSMISSEPAPIRENE: Her er papirene som viser at Pamela Anderson har søkt om skilsmisse. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Pamela Anderson ble verdensstjerne etter at hun i 1992 begynte å vise seg fram i sin røde badedrakt i TV-serien «Baywatch».

I 1995 giftet hune seg med Mötley Crüe-trommis Tommy Lee, etter at de kun hadde kjent hverandre i tre måneder. Pamelas mor fikk ikke vite om bryllupet, og skjønte først at datteren hadde giftet seg da hun leste om det i People Magazine.

Tommy og Pamela fikk sønnene Brandon og Dylan sammen, men forholdet ville ikke vare, og det hele endte i skilsmisse i 1998.

GIFT MED TRE MENN: Pamela Anderson var gift med Tommy Lee (til venstre) fra 1995 til 1998. Hennes neste ektemann var Kid Rock (midten). De to var gift fra 2006 til 2007. Samme år giftet Pamela seg med Rick Salomon. De fikk ekteskapet annullert året etter, men giftet seg på nytt i 2013. Nå er det slutt igjen. Foto: All Over Press
GIFT MED TRE MENN: Pamela Anderson var gift med Tommy Lee (til venstre) fra 1995 til 1998. Hennes neste ektemann var Kid Rock (midten). De to var gift fra 2006 til 2007. Samme år giftet Pamela seg med Rick Salomon. De fikk ekteskapet annullert året etter, men giftet seg på nytt i 2013. Nå er det slutt igjen. Foto: All Over Press Vis mer
KORT TID: Pamela giftet seg med Kid Rock i juli 2006. November samme år søkte hun om skilsmisse. Foto: Stella Pictures
KORT TID: Pamela giftet seg med Kid Rock i juli 2006. November samme år søkte hun om skilsmisse. Foto: Stella Pictures Vis mer


Noe av det som fikk aller mest oppmerksomhet ved forholdet mellom Pamela og Tommy, var sexfilmen som ble lekket ut på nettet i 1995. Dette var Pamelas andre sexvideo, etter at en tidligere video av Pamela og sin tidligere kjæreste, Bret Michaels, også ble påvist at eksisterte.

Etter skilsmissen fra Lee, møtte Pamela modellen Markus Schenkenberg, som hun forlovet seg med. Noe bryllup ble det imidlertid aldri, og paret gikk hver til sitt i 2001.

Ikke lenge etter fant hun kjærligheten med artiststjernen Kid Rock. Paret var sammen flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, men ikke lenge etter gikk Anderson gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i filmregissør Rick Salomon, og i kjent Pamela-stil tok det ikke lang tid før bryllupet stod. Det hele skjedde i Las Vegas.

Annulert

TO EKTESKAP: Heller ikke andre gangen funket det for Rick Salomon og Pamela Anderson. Foto: Stella Pictures
TO EKTESKAP: Heller ikke andre gangen funket det for Rick Salomon og Pamela Anderson. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere paret fant tonen igjen i 2013, og ble stormforelsket.

- Vi er bestevenner med spesielle fordeler... Jeg vil ikke møte noen andre... Jeg er veldig lykkelig. Vi er veldig lykkelige. Han er en fantastisk fyr, sa Pamela til Ellen DeGeneres.

I januar i år fortalte Anderson at hun hadde giftet seg med Rick for andre gang. Men heller ikke denne gangen ville ekteskapet vare.

skal paret skilles.

LES OGSÅ: - Hun har søkt om skilsmisse