GODT GIFT: I oktober giftet Pamela Anderson seg for tredje gang. Denne gang med Rick Salomon som hun skal være svært lykkelig sammen med. Foto: All Over Press
GODT GIFT: I oktober giftet Pamela Anderson seg for tredje gang. Denne gang med Rick Salomon som hun skal være svært lykkelig sammen med. Foto: All Over PressVis mer

Pamela pensjonerer seg

Sex-bomba Pamela Anderson vil tilbringe mer tid med barna sine.

SEHER.NO: I disse dager dreier livet til Pamela Andersons (40) seg kun om trylleshow i Las Vegas, koselige hjemmekvelder med ektemannen Rick Salomon (39) og som hjelpelærer på barnas skole.

- Jeg får hele tiden tilbud om å gjøre filmer og tv, men jeg sier nei til alt. Noe som gjør at agenten min holder på å bli gal, sier hun til USA Today.

- Men jeg er lat. Jeg har ikke lyst til å jobbe. Jeg vil være med barna mine. Så jeg flyr bare inn fra L.A, jobber et par dager og drar hjem igjen.

 "Baywatch"-stjernen snakker om å trekke seg helt tilbake fra sitt hektiske Hollywood-liv, og sier hun kun klarer fem år til i rampelyset, skriver nettstedet.

Pamela stortrives nemlig i jobben som tryllekunstneren Hans Kloks assistent i showet "Beauty of Magic" i Las Vegas. Samtidig setter hun stor pris på foreldrerollens plikter som å hjelpe til i en matteklasse på sønnene Brandon (11) og Dylan (9) skole.

- Jeg gir det fem år til, så flytter jeg tilbake til Canada. Jeg har et sted der - det kommer til å bli fint, sier den barmfagre blondinen.

LES HER: Sex-skadet ektemannen