Pamela oppløst i tårer på TV

Dommerne viste henne ingen nåde under årets første «Dancing with the Stars: All Stars».

TÅRER: Pamela Anderson klarte ikke holde tårene tilbake da hun fikk dommerslagt under premieren på «Dancing with the Stars: All Stars». Foto: YouTube
TÅRER: Pamela Anderson klarte ikke holde tårene tilbake da hun fikk dommerslagt under premieren på «Dancing with the Stars: All Stars». Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det er ikke bare i Norge at underholdningsserien «Skal vi danse» nok en gang ruller over skjermen.

I USA, hvor programmet heter «Dancing with the Stars: All Stars», danser kjendiser seg på parketten for femtende gang.

«Baywatch»-babe Pamela Anderson (45) er med for andre gang, og da hun og den irske dansepartneren hennes Tristan MacManus hadde fremført sin cha-cha-cha, var ikke dommerne nådige:

- Pamela, du så ut som en som syklet for første gang uten støttehjul. Du må jobbe hardere, for dette så litt halvveis ut!

Den verdensberømte blondinen tok til tårene over kritikken, og lovet at hun skulle forbedre seg til neste gang.

- Jeg vet at jeg ikke er spesielt god til å danse, men jeg legger hjertet mitt i det jeg gjør og har mye «guts», og det er det jeg ønsker å vise seerne, fortalte 45-åringen på bakrommet etter at hun hadde fått summet seg, ifølge People.

Pamela fikk skarve 17 poeng av dommerne, mens Sarah Palins datter Bristol Palin, som også er med for andre gang, fikk 19, 5 poeng og havnet dermed hakket over Pamela på bunnen av lista.

Se Pamelas cha-cha-cha i videoen under!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
LES OGSÅ: Pamela Anderson er i sølibat 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer