Pamela kaster klærne - igjen

Men denne gangen poserer hun ikke som et kjøttstykke for PETA.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Pamela Anderson (46), best kjent fra TV-serien «Baywatch», kaster nok en gang klærne.

Denne gangen er det for dyrevernorganisasjonen PETA, og det er kjærlighet som er tema.

Daily Mail skiver at tanken bak filmen er å få hundeeiere til å tenke seg om en ekstra gang nå i vinterkulden, og holde hundene innendørs i snøstormer og minusgrader.

I filmen, som går ut på at Pamela kler av seg foran hunden Monsieur Brando, poserer «Baywatch»-stjernen blant annet med tennisballer i BH’en.

Det er ikke første gangen Pamela Anderson kler av seg for PETA. Tidligere har hun vært med i en kampanje mot pels, der hun poserte i snøfall med teksten: «Gi pels den kalde hånden».

NY REKLAMEFILM: Pamela Anderson spiller hovedrollen i den nye reklamefilmen for dyrevernorganisasjonen PETA. Foto: Splash / All Over Press
NY REKLAMEFILM: Pamela Anderson spiller hovedrollen i den nye reklamefilmen for dyrevernorganisasjonen PETA. Foto: Splash / All Over Press Vis mer

NAKEN FOR DYRENE: Pamela Poserer for PETA-videoen. Foto: Deborah Anderson/PETA/Splash/ All Over Press
NAKEN FOR DYRENE: Pamela Poserer for PETA-videoen. Foto: Deborah Anderson/PETA/Splash/ All Over Press Vis mer

I 2010 var hun organisasjonens ansikt utad i en kampanje mot kjøttindustrien. Da ble Pamelas kropp delt inn på samme måte som et slaktedyr, noe som vakte stor oppsikt.

Pamela Anderson slo gjennom på begynnelsen av 90-tallet som CJ Parker i TV-serien «Baywatch». Like mye oppmerksomhet har derimot stjernen fått for sine mange forhold, blant annet med Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee, den svenske modellen Marcus Schenkenberg og musikeren Kid Rock.

Nylig fant Pamela tilbake til ekskjæresten Rick Salomon (45). Paret giftet seg tidligere i år.

VEKKER OPPSIKT: Pamela Anderson har i mange år stilt opp for PETA. I fjor støttet hun vegetarianer-kampanjen på denne måten. Foto: All Over Press
VEKKER OPPSIKT: Pamela Anderson har i mange år stilt opp for PETA. I fjor støttet hun vegetarianer-kampanjen på denne måten. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ:   Her erter hun på seg kjendisvennene igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer