Pamela ikke lovlig brud

- Det er kjærlighet, rock#2019n#2019roll og Hollywood, smiler designeren Tommy Hilfiger. Men bryllupet er ikke rettslig bindende...

MOT LAND: Like etter vielsen, bar det inn på land for fest. Foto: Stella Pictures
MOT LAND: Like etter vielsen, bar det inn på land for fest. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Pamela stråler etter bikinibryllupet.

- Det var såå romantisk. Jeg har giftet meg noen ganger før, men dette var fantastisk, skriver den barmfagre blondinen på sine egne sider.

MEL GIBSON TIL AVRUSING! Se her!

Men borgermesteren i St. Tropez avviser at Pamela og Kid Rock er for rette ektefolk å regne.

- Det har bare vært en bryllupsfest. For å ha et rettmessig bryllup må man registreres på rådhuset - og det har paret ikke gjort, sier en talsmann for sorenskriveren i byen.

Men Pamela og Kid Rock (døpenavn Robert Ritchie) regner vielsen som hundre prosent ekte...

- Jeg skal gifte meg minst tre ganger i sommer. Først her i St. Tropez. Men vi må gifte oss hjemme hos Kid Rock i Detroit også. Og så må vi bare gifte oss i Nashville. Dette skal feires, sier Pamela i følge ukebladet People.

SUPERMAN FOR STOR NEDENTIL... Se her!

Paret var sammen i 2001-2002, men kom aldri lenger enn til forlovelse før de skiltes. Men når de endelig gifter seg skal det altså skje tre ganger på kort tid.

- Jeg har aldri sett en vakrere brud! Hun var som en moderne Brigitte Bardot, forteller Tamara Mellon, sko-giganten Jimmy Choos eier til magasinet People.

- Brudgommen var virkelig en rockestjerne, smiler Elton Johns ektemann, David Furnish.

- Da han kysset bruden, gråt alle. Det var et skikkelig rock ’n roll-bryllup!

WILLIAM MÅ FRI TIL KATE: Se her!

Etter å ha blitt viet på lørddag en gigantisk yacht i St. Tropez, satte alle gjestene til lettkledd-modellen Pamela Anderson og rockestjernen Kid Rock seg i småbåter og kjørte inn til Nikki Beach.

I en loungeavdeling var det duket for bryllupsmiddag med tente lys, vegetar-sushi, store mengder champagne, kjærlighetsballader på anlegget og fyrverkerier i alle tenkelige farger.

SE NORGES JESSICA SIMPSON: Se video!

Blant gjestene kunne man observere stjerner som Cindy Crawford, Victoria Silvstedt og Tommy Hilfiger. Totalt var over 100 gjester invitert til middagen, men på kvelden kom flere og flere gjester kjørende i luksusbiler med privatsjåfører.

Ved midnatt gikk brudgommen selv opp på scenen og sang i vei på klassikere som ”Brown sugar” og ”Sweet home Alabama”, men til slutt dro rockeren i gang en skikkelig kjærlighetssang til Pamela.  – Jeg er gift med den vakreste kvinnen i verden, sang han.

Etterpå var det en innleid DJ som tok seg av rytmene. Pamela danset smilende på bordet iført en hvit bikini.

- Det er kjærlighet, rock’n’roll og Hollywood. Alle danser. Pam og Kid elsker hverandre virkelig. De er et veldig sexy par, forteller designeren Tommy Hilfiger til svenske Aftonbladet før han og kona forlot stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer