Pamela gjør «Baywatch»-comeback

I vinter hadde ikke Pamela Anderson tro på den nye filmen. Nå har hun gjort helomvending.

GLEDELIG NYHET FOR FANSEN: Pamela Anderson gjør comeback i den nye Baywatch-filmen. Foto: NTB Scanpix
GLEDELIG NYHET FOR FANSEN: Pamela Anderson gjør comeback i den nye Baywatch-filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pamela Anderson (48) ble verdenskjent i rollen som den blonde og brystfagre badevakten C.J Parker i «Baywatch».

Da det i vinter ble kjent at den ikoniske 90-tallsserien, som herjet på TV-skjermene i over ti år, skal bli til en helaftens spillefilm, avslørte blondinen at hun ikke var spesielt begeistret.

- Jeg hadde aldri trodd at filmen ville bli laget. Det får meg til å føle meg gammel, fortalte hun til E!Online i januar.

- Det var sjarmerende på TV, men når man lager en TV-serie om til en film, så synes jeg det mister litt av sjarmen.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Fra 1989 til 1999 gikk Baywatch på TV. Fra venstre: Nicole Eggert, David Hasselhoff, Alexandra Paul, David Charvet og Pamela Anderson. Bildet er tatt i 1992. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR GJENG: Fra 1989 til 1999 gikk Baywatch på TV. Fra venstre: Nicole Eggert, David Hasselhoff, Alexandra Paul, David Charvet og Pamela Anderson. Bildet er tatt i 1992. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gledelig gjensyn

At det er Leonardo DiCaprios modell-eks, Kelly Rohrbach (26), som har stukket av med rollen som C.J Parker, imponerte henne heller ikke.

- Jeg er uerstattelig. Ingen kan spille meg, mente Pamela Anderson.

Nå har derimot pipa fått en helt annen låt.

Torsdag avslørte nemlig Dwayne «The Rock» Johnson (43), som spiller hovedrollen som Mitch Buchannon i den nye filmen, at Pamela har takket ja til en rolle.

- Hun introduserte verden til CJ Parker og ble en av genrasjonens mest ikoniske karakterer i det mest suksessfulle TV-showet noensinne. Det er en glede å ønske Pamela Anderson (like vakker som alltid) velkommen til Baywatch-settet. Vi kunne ikke ha laget denne filmen uten deg. Velkommen hjem. Vi er overlykkelige over at du hadde det gøy sammen med oss! skrev han på Instagram.

(Saken fortsetter under bildene)

 

TAKKET JA TIL ROLLER: Både Pamela Anderson og David Hasselhoff ble verdenskjente gjennom Baywatch. Nå blir de begge å se i den nye filmen. Foto: NTB Scanpix
TAKKET JA TIL ROLLER: Både Pamela Anderson og David Hasselhoff ble verdenskjente gjennom Baywatch. Nå blir de begge å se i den nye filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til The Rock, Pamela og Kelly, har kjekkasen Zac Efron (28) og Alexandra Daddario (29) også sentrale roller.

Nylig kunne Baywatch-fansen slippe jublen løs da det ble kjent at «Baywatch»-sjefen selv, David Hasselhoff (63), også gjør comeback i filmen som har premiere neste år.

- Jeg måtte være i ganske god form for jeg sto ved siden av The Rock. Han er like stor som en og en halv mann, og Zac står ved siden av ham igjen, så jeg måtte på trening og pumpe meg opp litt, sa skuespilleren til Good Morning America sist måned.

Det er fremdeles uklart hvilke roller Pamela Anderson og David Hasselhoff skal spille.

NY VERSJON VS ORIGINAL: Dwayne Johnson spiller David Hasselhoffs rollefigur Mitch Buchannon i den nye «Baywatch»-filmen.  Foto: NTB Scanpix
NY VERSJON VS ORIGINAL: Dwayne Johnson spiller David Hasselhoffs rollefigur Mitch Buchannon i den nye «Baywatch»-filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik skaffet Zac Efron seg superkroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer