TURBULENT FORHOLD: Pamela Anderson og Rick Salomon har vært av og på en rekke ganger, men i februar skilte de seg for andre gang. Her fra lykkelige tider på en premiere i 2013. Foto: Afp
TURBULENT FORHOLD: Pamela Anderson og Rick Salomon har vært av og på en rekke ganger, men i februar skilte de seg for andre gang. Her fra lykkelige tider på en premiere i 2013. Foto: AfpVis mer

Pamela gir eksen skylden for hundens dødfall

- Jeg tror han tok sitt eget liv fordi han ikke likte mannen min.

SEOGHØR.NO:Modellen og skuespilleren Pamela Anderson (48) har ikke hatt så mye hell i kjærlighet. Hun har til sammen vært gift tre ganger med henholdsvis Tommy Lee (52), Kid Rock (44) og Rick Salomon (47).

Sistnevnte giftet «Baywatch»-stjernen seg for første gang med i 2007, men etter bare to måneder søkte hun om å få ekteskapet annullert.

I januar 2014 kom nyheten om at duoen hadde funnet tilbake til hverandre, og nok en gang ga de hverandre sine ja.

Men lykken skulle ikke vare lenge denne gangen heller.

I februar i år dumpet hun nemlig Salomon nok en gang, og bruddet har ikke vært av det pene slaget.

Nå gir nemlig Pamela eks-mannen skylden for at hennes kjære golden retriver Jo-Jo døde i september i fjor.

- Det er ikke så lenge siden hunden min Jo-Jo døde. Jeg tror han døde fordi han ikke likte mannen min, sier hun til The Sunday Times, ifølge Contactmusic.com.

- Jo-Jo bare så på meg en dag og sa: «Jeg vet ikke hva du driver med, men jeg orker ikke dette lenger. Jeg er ferdig».

Saken fortsetter under bildet

DØDE: Pamela Anderson elsker dyr og har flere hunder. Her på tur med Jo-Jo, som døde i fjor, sammen med eks-mannen Rick i Malibu i Los Angeles. Foto: Splash News
DØDE: Pamela Anderson elsker dyr og har flere hunder. Her på tur med Jo-Jo, som døde i fjor, sammen med eks-mannen Rick i Malibu i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer

- Han lærte oss mye

Aktivisten og dyreelskeren Pamela adopterte Jo-Jo i 2007, samme året som hun første gang giftet seg med Rick, og nå hevder hun at hennes kjære firbeinte venn aldri likte ham.

«Vår skjønne Jo-Jo døde i dag. Han føles fremdeles nær. Til og med nærmere på en eller annen måte. Den endeløse kjærligheten vil aldri forlate hjertene våre. Han lærte oss så mye», skrev hun på Facebook da hunden døde.

Jo-jo hadde helseproblemer, og da han gikk bort innså Pamela hvor kort og skjørt livet kan være, skriver RadarOnline.com.

- Etter at han døde begynte hun å forandre ting i sitt eget liv slik at hun kan bruke mer tid på barna, forteller en familievenn til nettstedet, og refererer til sønnene Brandon (19) og Dylan (17), som hun har fra ekteskapet med rockeren Tommy Lee.

Fem måneder senere gikk hun fra Rick Salomon.

TOBARNSMOR: Pamela og eldstesønnen Brandon på filmpremiere sammen i LA tidligere i år. Foto: Stella Pictures
TOBARNSMOR: Pamela og eldstesønnen Brandon på filmpremiere sammen i LA tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Sønnene mine forsto ikke hvem jeg var

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.