GIR IKKE OPP BOTOX: Den tidligere Baywatch-stjernen vil imidlertid fortsette med injeksjonene i ansiktet. Foto: All Over Press
GIR IKKE OPP BOTOX: Den tidligere Baywatch-stjernen vil imidlertid fortsette med injeksjonene i ansiktet. Foto: All Over Press Vis mer

Pamela er ferdig med plastisk kirurgi

Men Pamela Anderson nekter å gi opp én spesiell ting.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (43) ønsker ikke å operere seg igjen. Det melder nettstedet Female First.

43-åringen har tidligere lagt seg under kniven en rekke ganger, for å fikse på sitt eget utseende. Hun forteller at hun aldri har sett på seg selv som en naturlig skjønnhet, men istedenfor å gjøre noe med det, ønsker hun nå å la kroppen være i fred.

- Jeg er ikke imot plastisk kirurgi, det jeg tidligere har gjort kommer til å forbli med meg og det er helt fint, men jeg vil ikke forandre på mer nå, sier hun.

Helt i fred får imidlertid kroppen ikke være. Anderson kommer nemlig ikke til å gi opp Botox-bruken.

- Jeg kommer til å fortsette med injeksjoner, men jeg kommer ikke til å gå ned den skumle veien med å få kniver i meg igjen.

Skuespilleren og modellen stilte nylig opp naken i bladet Playboy for 11. gang.

- Det bryr meg ikke at jeg blir eldre. Jeg har aldri vært en naturlig skjønnhet. Jeg har alltid hatt den Playboy-looken. Jeg ønsker ikke å jage etter å være ung igjen, forteller hun til nettstedet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Ble bannlyst fra flyplass

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer