SHOW: Pamela klarer nok å gjøre livet i Big Brother-huset mer spennende. Foto: All Over Press
SHOW: Pamela klarer nok å gjøre livet i Big Brother-huset mer spennende. Foto: All Over PressVis mer

Pamela blir Big Brother-stjerne

Ga deltakerne stjerne-sjokk.

SEHER.NO: Pamela Anderson (41) fikk et tilbud hun ikke kunne motstå, å bo i det australske Big Brother-huset i tre døgn. Og det er ikke småpenger hun vil få for det.

- Mye mer enn jeg er verdt. Jeg måtte komme. Jeg kan ikke tro det. Jeg vil ikke si hvor mye, men det var veldig mye, sier Pamela på pressekonferansen.

Hun fortalte også at det ikke bare var pengene som avgjorde, men at hun gjorde det for gøy og fordi hun liker å gjøre ting som folk sier at hun ikke bør gjøre.

Baywatch-stjernen fløy til gullkysten i går, og har allerede gjort sin store entré, iført en drakt som var knapt større enn en svømmedrakt.

På denne måten blir hun og de andre deltakerne med på to realityprogrammer på en gang. Pamela blir nemlig også filmet av sitt eget kamera-team mens hun er i huset, i forbindelse med programmet sitt "Pam: Girl on the Loose". Et show, som hun på showet fortalte vil inneholde mye nakenhet og dyrevelferd.

I intervjuet før hun gikk inn i huset aviste hun ikke tanken om noe nakenhet fra hennes side i huset også.

- Det kommer an på, svarte hun.

 At hun har vært på forsiden av Playboy 13 ganger sier jo sitt om at hun har et svært naturlig forhold til akkurat det. Pamela bekreftet dessuten at hun danset naken for Hugh Hefner på hans siste bursdag.

- Jeg hadde på meg sko. Og et stykke kake, sier hun med et lurt smil.

Hun rakk også å vise at hun kunne gå i spagaten før hun gikk inn i huset. Vel inne nektet deltakerne først å tro at det var henne, men mente det kunne dreie seg om en imitator.

- Er du den ekte Pamela Anderson? Spurte en av dem ifølge news.com.au.

Se intervjuet med Pamela her. (Ekstern lenke)

LES OGSÅ: Skulle ønske Pamela var lesbisk