Pamela Anderson stiller naken igjen i Playboy

- Jeg spurte sønnene mine om tillatelse.

STOLTE AV MAMMA: Pamela Andersons sønner Brandon og Dylan, som hun har fra ekteskapet med rockeren Tommy Lee, støtter morens valg om å kaste klærne i Playboy.

 Foto: Splash News
STOLTE AV MAMMA: Pamela Andersons sønner Brandon og Dylan, som hun har fra ekteskapet med rockeren Tommy Lee, støtter morens valg om å kaste klærne i Playboy. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober annonserte Playboy at de ikke lenger vil trykke bilder av nakne damer i bladet sitt.

Nå avslører Pamela Anderson (48) at hun skal pryde forsiden av mannebladets aller siste nakenutgave.

- Jeg fikk en telefon fra Hugh Hefners advokat og han sa til meg: «Vi vil ikke han noen andre. Kan du være på coveret?», forteller hun i et intervju med Entertainment Tonight.

Torsdag postet hun stolt et bilde av den kommende forsiden på Instagram med følgende tekst:

- Mitt 15'ende cover for amerikanske Playboy. Wow. Delte følelser. Slutt på en tidsepoke. Playboys doble Januar/februar-utgave er å finne i butikkene fredag 11. desember. Det er siste utgave som viser nakenhet.

 

I begynnelsen var Pamela, som tidligere har kledd av seg for å spare vann, usikker på om hun ville takke ja til tilbudet fordi hun var bekymret for hva sønnene Brandon (19) og Dylan (17) syntes om forslaget.

I oppveksten ble guttene nemlig mobbet, gjort narr av og havnet i slosskamper på grunn sin berømte mor. Derfor bestemte den barmfagre blondinen seg for å høre med sin eldste sønn hva han synes, og 19-åringen oppmuntret henne til å gjøre det.

- Jeg sa til ham at Hefner hadde ringt og spurt om jeg ville stille på coveret av siste Playboy, og han svarte: «Mamma, dette må du gjøre».

Saken forsetter under bildet.

DREVEN POSØR: Pamela har kastet klærne 15 ganger på coveret for Playboy. Her er er hun naken på forsiden i 1999. Foto: NTB Scanpix
DREVEN POSØR: Pamela har kastet klærne 15 ganger på coveret for Playboy. Her er er hun naken på forsiden i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og selv da hun informerte om at hun måtte være naken, fikk hun hans fulle støtte.

- Brandon sa: «Vi er eldre nå, og vi er ikke flaue over deg lenger. Vi synes du er fantastisk». Han synes det var så spennende at jeg tror han ga meg en high-five, avslører Pamela.

- Og deretter spurte jeg Dylan også og han svarte: «Mamma, du har allerede gjort alt tidligere». Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at var spente på mine vegne, og det var jeg også, forteller hun til nettstedet.

GODE VENNER: Hugh Hefner pleier å få det som han vil og skal være godt fornøyd med at Pamela takket ja til å stille opp for ham igjen. Her er duoen sammen på en fest på Playboy Mansion i 2004. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Hugh Hefner pleier å få det som han vil og skal være godt fornøyd med at Pamela takket ja til å stille opp for ham igjen. Her er duoen sammen på en fest på Playboy Mansion i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Pamela Anderson skal aldri gifte seg igjen

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer