OPPFORDRING: Pamela Anderson ønsker at Kim Kardashian skal slutte å gå med pels. Foto: Shutterstock
OPPFORDRING: Pamela Anderson ønsker at Kim Kardashian skal slutte å gå med pels. Foto: ShutterstockVis mer

Pamela Anderson:

Pamela Anderson med bønn til Kim Kardashian

Oppfordrer «Keeping up with the Kardashians»-stjernen til å slutte med pels.

(Seoghør.no): I et åpenhjertig brev delt på Pamela Andersons (50) hjemmeside, skriver «Baywatch»-stjernen at hun ønsker at Kim Kardashian (36) skal slutte med pels.

De to stjernene møtte hverandre under New York Fashion Week tidligere denne uken, noe Pamela trekker frem i brevet - som hun nederst har signert.

GOD TONE: Pamela og Kim så ut til å finne tonen da de møttes under New York Fashion Week tidligere denne måneden. Foto: Shutterstock
GOD TONE: Pamela og Kim så ut til å finne tonen da de møttes under New York Fashion Week tidligere denne måneden. Foto: Shutterstock Vis mer

Hun skriver blant annet at det var hyggelig å treffe Kim, og at de er blitt bedre kjent i løpet av de siste årene. Hun skriver også at Kim Kardashian er et godt menneske med et stort hjerte, ifølge New Magazine.

- Du vil bli et forbilde

Men Pamela kommer raskt med et ønske til «Keeping up with the Kardashians»-profilen. Hun oppfordrer nemlig Kim til en holdningsendring motemessig: Slutte å bruke pels.

- Jeg skriver til deg for å vise medfølelse overfor de ekte ofrene innenfor mote - dyrene som blir voldelig drept i pelsindustrien for å bli kåper til vinteren, skriver hun.

BREV: Dette brevet skrev Pamela Anderson til Kim Kardashian på sin hjemmeside. Foto: Skjermdump, Pamelaandersonfoundation.com
BREV: Dette brevet skrev Pamela Anderson til Kim Kardashian på sin hjemmeside. Foto: Skjermdump, Pamelaandersonfoundation.com Vis mer

- Jeg tror du ville blitt skremt om du fikk se hvor grusom hver pelsfarm PETA (dyrevernorganiasjon) har stengt er, fortsetter hun.

Pamela Anderson skriver om den tragiske behandlingen dyr får, blant andre rev, hunder og vaskebjørner. Hun viser til videomateriale fra ulike pelsfarmer, og trekker fram de grusomme situasjonene.

Likevel forklarer Pamela at tiden endrer seg, og at flere tar grep.

Nå oppfordrer hun Kim til å gjøre det samme.

- Du vet jeg elsker deg, og du kan bli en helt for mange dyr, like mye et forbilde for alle dine vakre følgere ved å boikotte pels, skriver «Baywatch»-profilen.

- Vær så snill, gjør det rette. Du vil bli lovpriset over hele verden, inkludert mine nære venner i PETA. Beste hilsner, Pamela Anderson.

Kler datteren i pels

Kim Kardashian har lenge fått kritikk for sin kjærlighet til pels.

Stadig ifører tobarnsmoren seg overdådige pelskåper og ekte skinn, noe som har satt sinnene i kok hos pelsmotstandere og dyrevernsorganisasjonen PETA.

Det kan imidlertid se ut til at hun har videreført sin sans for pels til sin fire år gamle datter North. Hun blir nemlig stadig observert ikledd pels.

PELS: Kim Kardashian og North West var begge iført pelskåper i New York i fjor. Foto: Splash News
PELS: Kim Kardashian og North West var begge iført pelskåper i New York i fjor. Foto: Splash News Vis mer

På tross av sin unge alder er North vant til å sitte på første rad under moteshow. I fjor hadde hun også på seg pels da pappa Kanye West (38) avslørte sin kleskolleksjon i Madison Square Garden.

Da hun året før var med på en annen motevisning, hadde Kim kledd datteren i en brun pels med enorm krage.

Det er usikkert om kåpen var laget av ekte pels, men dyrevernsorganisasjonen PETA var på banen og mente det uansett er et dårlig signal av Kim å kle datteren i pels.

- Barn elsker dyr og det er ingen grunn til å tro at North er annerledes.

- Dersom pelskåpen er ekte har dyr måttet lide for forfengelighet, noe vi er sikre på at verken North eller andre jenter på hennes alder ville støttet, uttalte sjefen for PETA, Mimi Bekhechi, til The Mirror.

Kim, som foreløpig ikke har besvart brevet fra Pamela Anderson, har tidligere forsvart sin bruk av pels.

- Jeg mener alle kan velge det de vil, det er ikke ulovlig å kjøpe pels, har hun tidligere sagt på The Today Show.

LES OGSÅ: - Jeg tror hun kommer til å bli et problem når hun blir stor