Pamela Anderson:

Pamela Anderson med bønn til Kim Kardashian

Oppfordrer «Keeping up with the Kardashians»-stjernen til å slutte med pels.

OPPFORDRING: Pamela Anderson ønsker at Kim Kardashian skal slutte å gå med pels. Foto: Shutterstock
OPPFORDRING: Pamela Anderson ønsker at Kim Kardashian skal slutte å gå med pels. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I et åpenhjertig brev delt på Pamela Andersons (50) hjemmeside, skriver «Baywatch»-stjernen at hun ønsker at Kim Kardashian (36) skal slutte med pels.

De to stjernene møtte hverandre under New York Fashion Week tidligere denne uken, noe Pamela trekker frem i brevet - som hun nederst har signert.

Hun skriver blant annet at det var hyggelig å treffe Kim, og at de er blitt bedre kjent i løpet av de siste årene. Hun skriver også at Kim Kardashian er et godt menneske med et stort hjerte, ifølge New Magazine.

- Du vil bli et forbilde

Men Pamela kommer raskt med et ønske til «Keeping up with the Kardashians»-profilen. Hun oppfordrer nemlig Kim til en holdningsendring motemessig: Slutte å bruke pels.

- Jeg skriver til deg for å vise medfølelse overfor de ekte ofrene innenfor mote - dyrene som blir voldelig drept i pelsindustrien for å bli kåper til vinteren, skriver hun.

- Jeg tror du ville blitt skremt om du fikk se hvor grusom hver pelsfarm PETA (dyrevernorganiasjon) har stengt er, fortsetter hun.

Pamela Anderson skriver om den tragiske behandlingen dyr får, blant andre rev, hunder og vaskebjørner. Hun viser til videomateriale fra ulike pelsfarmer, og trekker fram de grusomme situasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer