Pamela (48) gjør naken-comeback

Den tidligere «Baywatch»-stjernen går i fotsporene til Kim Kardashian og Paris Hilton på sin nyeste fotoshoot. Se bildene!

GÅR NYE VEIER: Pamela Andersin har vært brennende engasjert i dyrevern og miljøspørsmål i en årrekke. Nå har hun lansert en skokolleksjon laget helt uten animalske produkter som skinn og lær - og kastet klærne for å fronte den.   Foto: Splash News
GÅR NYE VEIER: Pamela Andersin har vært brennende engasjert i dyrevern og miljøspørsmål i en årrekke. Nå har hun lansert en skokolleksjon laget helt uten animalske produkter som skinn og lær - og kastet klærne for å fronte den. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller og modell Pamela Anderson (48) uttalte i januar at innspillingen av den nye «Baywatch»-filmen får henne til å føle seg gammel.

Nå beviser imidlertid tobarnsmoren, som er en ivrig dyrevern- og miljøaktivist, at hun ikke er ferdig med å skape overskrifter.

«Baywatch»-ikonet har samarbeidet med den franske designeren Amélie Pichard om en skokolleksjon laget kun av vegan-vennlig materiale. Og for å promotere skoene kaster hun klærne i den nyeste utgaven av Paper Magazine.

På de ferske bildene er Pamela kun iført det nevnte fottøyet og en sort, retroinspirert parykk. Kjendisfotografen Vijat Mohindra har sørget for at 48-åringen ser knakende kul og knallflott ut, mens hun poserer profesjonelt med ulike vintage-rekvisitter.

Paper Magazine har delt flere av de tøffe bildene på Instagram-profilen sin, og det er ikke helt lett å gjenkjenne den berømte blondinen med mørke lokker.

Saken fortsetter nedenfor.

@pamelaanderson Models Her New Cruelty-Free Shoes, @ameliepichard (and Not Much Else) @vijatm

Et bilde publisert av Paper Magazine (@papermagazine)

Designer for dyrene

Ifølge Paper Magazine blir skoene solgt hos kleskjeden Opening Ceremony, og ti prosent av slagsinntektene går til Pamela Anderson Foundation. Stiftelsen støtter arbeid for miljøvern og dyrs og menneskers rettigheter.

I intervjuet med magasinet forteller Pamela at det var hun selv som finansierte prosjektet:

- Jeg ønsket å bidra til mote og skjønnhet ved å tilby alternativer som er morsomme og dyrevennlige.

- Jeg håper designsamarbeidet gjør det godt og at ting går glatt. Det var en stor investering for meg. Men jeg er åpen for å fortsette å lage nye skomodeller. Bare ikke hver sesong. Det er for slitsomt, og tullete, synes jeg. Jeg liker tanken på å la disse skoene få stå i butikkhyllene hele året, sier Pamela.

Saken fortsetter under bildet.

ENGASJERT: Pamela Anderson er æresmedlem i styret til dyrevernorganisasjonen PETA. Her snakker hun med pressen på PETAs 35-årsfeiring i L.A. i september. Foto: Splash News
ENGASJERT: Pamela Anderson er æresmedlem i styret til dyrevernorganisasjonen PETA. Her snakker hun med pressen på PETAs 35-årsfeiring i L.A. i september. Foto: Splash News Vis mer

Skapte rumpe-bonanza

Får jul ble det kjent at Pamela Anderson skapte Playboy-historie ved å være den siste nakenmodellen på forsiden av herrebladet. I motsetning til Playboy, har Paper Magazine trolig ingen planer om å slutte med nakenhet på forsiden sin.

Høsten 2014 satte Kim Kardashian (35) internett i kok, da hun stilte opp naken på forsiden av Paper Magazine.

Saken fortsetter nedenfor.

Realitystjernens rumpebilde skapte en farsott av manipulerte parodier på nettet, mens komiker Else Kåss Furuseth (35) valgte å kaste klærne selv i sin Kim-parodi.

- Hvis du tar opp telefonen og går gjennom Instagram, så ville jeg at man skulle le litt. Det var et godt, gammeldags innfall. Jeg følte at det er veldig mye som er til inntekt for ulike saker, men dette var rett og slett til humoren, sa Else til Seoghør.no i etterkant.

Se hele intervjuet med Else Kåss Furuseth nedenfor:

Et drøyt år etter Kim Kardashians rumpestunt, kastet hotellarving og DJ Paris Hilton (35) også klærne for Paper Magazine. I likhet med eks-bestevenninnen poserte Paris med rumpa bar på fotoshooten, der Vijat Mohindra igjen stod bak kamera.

- Jeg er egentlig veldig sjenert, påstod Paris Hilton i intervjuet sitt med Paper Magazine den gang.

LES OGSÅ: - Kim vil skille seg fra Kanye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer