Paltrow viser seg fram uten sminke

Gwyneth Paltrow delte sminkefritt bilde på Twitter.

SEOGHØR.NO: Superstjernen Gwyneth Paltrow (41) er kjent for sin sunne livsstil og denne uken viste hun at all treningen og strenge kosthold har gitt resultater. Gwyneth delte et bilde på Twitter der hun viser frem den nakne, usminkede sannheten.

Skuespilleren publiserte bildet på den internasjonale vanndagen 22. mars og viser Paltrow mens hun drikker fra en stor vannflaske.

- Full av lindrende egenskaper, jeg elsker vann, skriver hun under bildet.

 

Hår og sminke er alltid perfekt når blondinen viser seg på den røde løperen, men tobarnsmoren har tidligere avslørt at hun ikke bruker mye sminke til hverdags.

- Etter jeg leverer barna på skolen, trener jeg, tar en dusj og bruker fuktigshetskrem - det er egentlig alt. Hvis jeg har et møte tar på lit mascara, men det er så langt jeg går, sier Gwyneth ifølge Huffingtonpost.

MODELL: Gwyneth har vært MaxFactors ansikt utad, men privat bruker skuespilleren minimalt med sminke. Foto: Stella Pictures
MODELL: Gwyneth har vært MaxFactors ansikt utad, men privat bruker skuespilleren minimalt med sminke. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Avslører Paltrows treningshemmelighet