<strong>REDDET LIV:</strong> Gwyneth Paltrow - som er mor til datteren Apple og sønnen Moses - har ikke glemt møtet med kvinnen som takker henne for livet den 11. september 2001. Foto: All Over Press
REDDET LIV: Gwyneth Paltrow - som er mor til datteren Apple og sønnen Moses - har ikke glemt møtet med kvinnen som takker henne for livet den 11. september 2001. Foto: All Over Press Vis mer

Paltrow reddet kvinne fra å dø 11. september

- Hadde hun kommet noen sekunder tidligere, er hun sikker på at hun ikke ville vært i live nå.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Gwyneth Paltrow - kjent fra blant annet «Shakespeare in love» - er vant til dramatiske situasjoner foran kamera.

Men i et intervju i forbindelse med sin nye film «Contagion», avslører 38-åringen at hun selv reddet et liv rett før terrorangrepene på World Trade Centre i New York 11. september 2001.

- Jeg sto og ventet på å krysse gaten ved siden av en kvinne før angrepene skjedde. Av en eller annen grunn ventet vi begge på at den andre skulle gå først og vi startet og stoppet flere ganger før vi kom oss over gaten.

- Flere år senere fikk jeg et brev fra henne, hvor hun skrev at hun på grunn av den episoden ikke hadde rukket toget til World Trade Centre, hvor hun jobbet i 77. etasje. Hun skrev at hadde hun kommet noen sekunder tidligere, er hun sikker på at hun ikke ville vært i live nå, sier Paltrow ifølge nettutgaven til avisa BT.

Mer enn 2600 personer døde som følge av angrepene på skyskraperne i New York for ti år siden, men Paltrow tror hun er en av mange som reddet liv uten å være klar over det.

- Jeg tenker på alle de som opplevde noe sånt, men ikke har fått takket noen for det, fordi de som reddet dem, ikke hadde et kjent fjes. Jeg føler meg veldig ydmyk over å ha vært en del av det, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Haakon og Mette-Marit er våre gode venner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer