Paltrow og Tjelta med gladmelding til norske fans

De to kjendisdamenes kreasjoner er nå til salgs i Norge.

DESIGN-SAMARBEID: Gwyneth Paltrow og Pia Tjeltas kjoler er nå til salgs også i Norge.
DESIGN-SAMARBEID: Gwyneth Paltrow og Pia Tjeltas kjoler er nå til salgs også i Norge. Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange kjendiser har lagt sin elsk på Pia Tjeltas (38) kjoler. Sammen med klesmerket «byTiMo» har skuespilleren designet en rekke romantiske kreasjoner, som blant annet har falt i smak hos kronprinsesse Mette-Marit og flere andre kjendis-kvinner.

Tjeltas kreasjoner har til og med vekket oppsikt hos den internasjonale stjernen Gwyneth Paltrow (43). I sommer ble «Iron Man»-stjernen fotografert i en lang blomstrete kjole fra det norske merket og hun kommenterte siden at hun elsket kjolen.

Dette ble starten på et samarbeid mellom Pia Tjelta, byTiMo og Gwyneth Paltrow. De har designet en kjolekolleksjon eksklusivt for Paltrows nettside Goop.

Paltrow var med på design-prosessen

Nå er også klærne endelig tilgjengelig for norske konsumenter via byTiMos egen nettside.

«Pia Tjelta og Tine Mollatt var beæret over å lage en eksklusiv kolleksjon sammen med Gwyneth Paltrow og hennes nettside Goop.com. Etter lang ventetid er disse kjolene nå endelig til salgs i våre butikker og online» står det på nettsiden.

Paltrow selger ikke bare klærne, men skal ha vært involvert i den kreative prosessen.

- Alle forslag til print, passformer og kvaliteter har blitt sendt fram og tilbake til LA mange ganger for godkjenning av Paltrow og hennes team, har designer Tine Mollatt tidligere fortalt til Dagbladet.

KJENDIS-FAVORITT: Pia Tjeltas kjoler har raskt blitt en kjendis-favoritt. Her er Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord fotografert i Jenny Skavlans bryllup.  Foto: Andreas Fadum
KJENDIS-FAVORITT: Pia Tjeltas kjoler har raskt blitt en kjendis-favoritt. Her er Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord fotografert i Jenny Skavlans bryllup. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Pia Tjelta er blitt tvillingmamma