LETTER PÅ SLØRET: Gwyneth Paltrow kommer med nye detaljer rundt skilsmissen fra Coldplay-vokalisten Chris Martin. Foto: All Over Press
LETTER PÅ SLØRET: Gwyneth Paltrow kommer med nye detaljer rundt skilsmissen fra Coldplay-vokalisten Chris Martin. Foto: All Over PressVis mer

Paltrow og Martin gikk fra hverandre allerede i 2012

Skuespilleren deler overraskende avsløringer om bruddet.

SEOGHØR.NO: Selv om det flere ganger hadde sirkulert bruddrykter rundt Hollywood-paret Gwyneth Paltrow (42) og Chris Martin (37), var det likevel mange som fikk sjokk da de kunngjorde at de skulle skilles i fjor vår.

Duoen hadde da vært gift i ti år og fått barna Apple (10) og Moses (8) sammen.

Nå avslører skuespilleren at hun og eksmannen startet seperasjonen mye tidligere enn de først ga uttrykk for. Faktisk hele to år tidligere.

I et intervju med australske Marie Claire forteller Paltrow at da hun holdt på med innspillingen av filmen «Mortdecai» sammen med Johnny Depp (51) i 2012 var de allerede i gang med å gå fra hverandre.

Depp hadde da akkurat brutt med Vanessa Paradis (42), partneren gjennom 14 år, og uten å avsløre at hun selv og ektemannen også holdt på å gå hver til sitt, så spurte hun ham om råd.

- Ingen visste hva Chris og jeg gikk gjennom, så jeg sa ikke «Hei, dette skjer med oss nå». I stedet stilte jeg ham spørsmål relatert til ungene, som: «Hvordan takler de det?» og «Hvordan gjorde dere det?», sier hun til bladet, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

FREMDELES GODE VENNER: Eksene har klart å beholde et godt forhold etter at de gikk fra hverandre og samarbeider tett om barna. Foto: All Over Press
FREMDELES GODE VENNER: Eksene har klart å beholde et godt forhold etter at de gikk fra hverandre og samarbeider tett om barna. Foto: All Over Press Vis mer

Jobbet hardt for å beholde vennskapet

Selv om bruddet har vært veldig vennskaplig, så innrømmer Paltrow at det var tungt å gi opp ekteskapet.

- Det er veldig trist. Man har forventninger til sitt eget liv, og det er trist å måtte forandre på det.

Til Marie Claire understreker Oscar-vinneren at det gode forholdet hun og Chris har i dag ikke har kommet gratis.

- Vi har jobbet j**lig hardt for å komme dit vi er nå. Men vi står hverandre svært nær, og det er så fint. På en måte føler jeg at det er dette forholdet det var meningen at vi skulle ha.

LES OGSÅ: - Det mangler ikke på friere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.