Prinsesse Märtha Louise:

- Pålegger meg et ansvar

I forbindelse med at prinsesse Märtha Louise avslutter sine offisielle oppgaver for kongehuset, uttaler hun seg også om helsedebatten som har florert den seneste tiden.

UTTALER SEG: I tirsdagens pressemelding uttaler både kongehuset og prinsessen seg om helsedebatten. Foto: Audun Braastad / NTB
UTTALER SEG: I tirsdagens pressemelding uttaler både kongehuset og prinsessen seg om helsedebatten. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt prinsesse Märtha Louise (51) den siste tiden og tirsdag kom sjokkbeskjeden om at hun ikke lenger skal representere kongehuset.

51-åringen beholder likevel prinsessetittelen.

Prinsessen og hennes forlovede, Durek Verrett (47), har skapt mange overskrifter og debatter - den seneste tiden har det vært spesielt mye fokus rundt Verretts mange helseutspill.

Verrett har blant annet sagt at kvinner med mange seksualpartnere har et avtrykk i vaginaen, og i sommer skapte han en ny storm da han uttalte at han ble kvitt coronaviruset ved hjelp av en medaljong - som han selger på sin nettside for over 2000 kroner.

- Stor tillit

I pressemeldingen kongehuset sendte ut tirsdag, om at prinsesse Märtha Louise avslutter sine offisielle oppgaver for kongehuset, blir også helsedebatten et tema.

- Kongehusets medlemmer har stor tillit til det norske helsevesenet og norske helsemyndigheter, heter det i pressemeldingen.

- En kunnskaps- og forskningsbasert tilnærming, utført av dyktig helsepersonell innen hele bredden av helsevesenet, har gitt Norge et av verdens beste helsetilbud for hele befolkningen, står det videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer