<strong>KUNSTTYV:</strong> Pål Enger (i midten) ble dømt til seks år og tre måneders fengsel for Skrik-tyveriet. Foto: Scanpix
KUNSTTYV: Pål Enger (i midten) ble dømt til seks år og tre måneders fengsel for Skrik-tyveriet. Foto: Scanpix Vis mer

Pål Enger har fire barn. Med fire kvinner. Fra fire land.

Nå håper den norske kunsttyven familien endelig kan bli stolt av ham.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Pål Enger (43) er mest kjent for å ha stjålet de kjente Munch-maleriene «Vampyr» og «Skrik», men lørdag debuterer han selv som kunstner.

I dagens VG forteller den tidligere kunsttyven at han ønsker å imponere familien sin med utstillingen.

- Jeg vil bli kjent for å lage bilder, ikke bare rappe dem. Så kan de fire barna mine og moren min få noe å være stolt av. Jeg har fire barn med fire forskjellige mødre fra fire land, sier han til VG.


På spørsmål fra avisen om hva han lever av for tiden, forteller 43-åringen av han driver med biler. Det byr imidlertid på noen utfordringer, siden han nylig ble tatt for fyllekjøring.

- Har solgt en del bruktbiler, men det blir litt trøbbel fremover siden jeg ikke har lappen. Jeg ble tatt i fyllekjøring for en uke siden. I dag forsøker jeg å leve av å selge brukte ting. Har vært mye på Vestkanttorget på lørdager. Jeg er kremmer, sier Enger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Disse rikingene har Munch på veggen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer