- Pål Anders er den romantiske av oss

«Mesternes mester»-aktuelle Mette Solli avslører ektemannen Pål Anders Ullevålseters myke sider.

SPORTY PAR: Mette Solli og Pål Anders Ullevålseter har begge imponert innen idretten. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SPORTY PAR: Mette Solli og Pål Anders Ullevålseter har begge imponert innen idretten. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kickbokseren Mette Solli (40) har hele åtte VM-titler som proff bak seg, og er denne sesongen aktuell i det populære NRK-programmet «Mesternes mester».

– Det var jo slitsomt til tider, men mest moro. Det tøffeste var å være borte fra lille Alva (2 1/2) såpass lenge, men samtidig var det godt å få mammaferie, forteller Mette til Se og Hør Weekend.

Til daglig jobber den spreke jenta som personlig trener innen kick-boksing, og motivator.

Hun er gift med motocross-barskingen Pål Anders Ullevålseter (46), men avslører til bladet at han er en myk mann på hjemmebane.

- Pål Anders er den romantiske av oss

– Det er Pål Anders som er den romantiske av oss, og han er veldig god på det. Han skriver små lapper til meg, og legger de rundt omkring der han vet jeg kommer til å finne dem.

- Det er veldig søtt, og veldig hyggelig. Jeg har jo tenkt at jeg burde gjøre noe tilsvarende, men jeg kan ikke kopiere ham, og er ikke så veldig god til å finne på slike ting, sier hun.

Les mer og se bilder fra familiens ferietur i Se  og Hør Weekend som er i salg nå.

Mesternes mester sendes på NRK1 lørdager 20.55.

ÅRETS GJENG: Programleder er Dag Erik Pedersen sammen med de 11 deltagerne i den sjette sesongen av Mesternes mester. Fra venstre: Langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland,  fotballspiller Mini Jacobsen,  kiter Kari Schibevaag,  skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og  langrennsløper Marit Mikkelsplass. Foto: Roy Darvik / NRK
ÅRETS GJENG: Programleder er Dag Erik Pedersen sammen med de 11 deltagerne i den sjette sesongen av Mesternes mester. Fra venstre: Langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland, fotballspiller Mini Jacobsen, kiter Kari Schibevaag, skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og langrennsløper Marit Mikkelsplass. Foto: Roy Darvik / NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Selvtilliten er litt knekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer