MARERITT: Arve og Renate opplevde alle foreldres mareritt da datteren Tyra (til venstre) ble påkjørt av en bil under TV3-innspilling.  Foto: TV3
MARERITT: Arve og Renate opplevde alle foreldres mareritt da datteren Tyra (til venstre) ble påkjørt av en bil under TV3-innspilling. Foto: TV3Vis mer

Påkjørt under TV3-innspilling

Datteren påkjørt av bil under innspilling av TV3s "Luksusfellen".

SEHER.NO: Arve Edvardsen (45) og Renate Schøyen (34) opplevde alle foreldres mareritt under innspillingen av TV3-programmet "Luksusfellen".

For mens de to fortalte kanalen om sine økonomiske problemer, syklet datteren Tyra (11) ned til utkjøringen til riksvei 177 og kolliderte med en bil, skriver ukebladet Her og Nå.

- Jeg trodde hun var død, det var blod overalt! Hun lå bare og stirret rett opp i luften, sier Renate til ukebladet.

TV-innspillingen ble avbrutt og datteren fraktet i all hast til Akershus universitetssykehus.

Til alt hell viste det seg at Tyra ikke var alvorlig skadet, og "kun" hadde mistet tre tenner og blitt kraftig forslått.

Etter et døgn på sykehus kunne 11-åringen få dra hjem til sine tre søsken. Men to uker etterpå skjedde uhellet igjen.

Denne gangen ramlet Tyra av sparkesykkelen sin og brakk tommelen.

Familien, som har slitt med gjeldsproblemer i nesten 25 år, tok senere opp igjen innspillingen av "Luksusfellen", og sier i dag at de er utrolig glade for hjelpen de fikk av TV3.

- Økonomiekspertene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen, som TV3 stiller opp med, har virkelig snudd opp ned på vår verden. Det er enkle grep som er gjort, men det viktigste er å få til avtaler med kreditorene, sier Arve til Her og Nå.

"Luksusfellen" sendes på TV3 onsdager kl. 20. 30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg trengte et spark bak!