Påkjørt under trening

- Jeg hørte ikke at bilen kom, sier Therese Johaug.

SMALT I BAKKEN: Therese Johaug takker flaksen og drikkeflasken sin for at hun ikke fikk større skader da hun mandag ble påkjørt bakfra av en bil, mens hun trente på rulleski. Foto: SCANPIX
SMALT I BAKKEN: Therese Johaug takker flaksen og drikkeflasken sin for at hun ikke fikk større skader da hun mandag ble påkjørt bakfra av en bil, mens hun trente på rulleski. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Gulljenta fra stafetten i Vancouver-OL, Therese Johaug, takker sin egen flaks og drikkeflaska for at det ikke gikk verre, da hun mandag ble påkjørt bakfra av en bil under trening.

Johaug var ifølge avisa Østlendingen (ekstern lenke) ute og trente på rulleski utenfor sitt hjem i Trondheim, da hun plutselig smalt i bakken.

– Jeg gikk på høyre siden av veien, og jeg tror bilen traff meg i venstre hofte. Det var nok drikkebeltet mitt som tok den verste støyten, for flaska mi var helt knust, sier Johaug, som kom fra ulykken med en vond albue og skrubbsår på beina, til avisa.

22-åringen, som håper å være raskt tilbake vanlig trening, avslører at den dramatiske episoden gikk kraftig inn på henne.

- Da jeg skjønte hva som hadde skjedd, begynte jeg å skjelve og gråte.

Johaug sier til Østlendingen at hun imidlertid ikke har noen planer om legge rulleskiene på hylla.

Den eldre mannen som kjørte på henne, skal ha stoppet og sjekket at alt stod bra til, før han reiste videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mikas søster ble spiddet på gjerde