POPULÆR: Robert Pattinson blir stadig omringet av elleville fans. Dét kan gå på helsa løs. Foto: All Over Press
POPULÆR: Robert Pattinson blir stadig omringet av elleville fans. Dét kan gå på helsa løs. Foto: All Over PressVis mer

Påkjørt da han rømte fra fansen

Superstjernen fikk et brutalt møte med en taxi da han skulle krysse gata.

SEHER.NO: Forrige uke skrev Seher.no at "Twilight"-stjernen Robert Pattinson (23) fikk problemer med fansen da han var på innspillingen av sin nye film "Remember Me" i New York.

Da superstjernen var på vei fra traileren sin og over på filmsettet ble han nemlig angrepet av en horde med hylende jenter. Selv om han var omringet av livvakter, klarte fansskaren å kaste seg over ham.

Etter hendelsen skal 23-åringen ha stukket av.

- Han satt en stund for seg selv, dyttet hodet ned mellom beina og tok et par dype purt. Men kort tid etter det var han tilbake på jobb, veldig profesjonelt, sa en kilde til OK! Magazine den gang.

Men fansen gir seg ikke av den grunn. Denne gangen kunne det derimot gått virkelig galt.

Nylig måtte nemlig Pattinson ta beina fatt for å unnslippe en ny fanskare. Da han skulle krysse gata i nærheten av den berømte bokhandelen "Strand" i Manhatten-området i New York ble han truffet av en taxi.

Ifølge People fikk taxisjåfæren lagt seg på bremsene slik at sammenstøtet ikke ble veldig hardt. Nettstedet skriver samtidig at Pattinson ikke så skadet ut, og at han selv gikk vekk fra ulykkesstedet.

- Det har vært et konstant press hver eneste dag fra folk som ønsker å se ham. Og når de først ser ham, da blir de helt gale, forteller en kilde i produksjonsteamet til People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han glefser til fansen!