USKADET: Sandra Bullock og Jesse James ble ikke skadet i ulykken. Foto: All Over Press
USKADET: Sandra Bullock og Jesse James ble ikke skadet i ulykken. Foto: All Over PressVis mer

Påkjørt av fyllekjører

Sandra Bullock og mannen Jesse James i bilulykke.

LOS ANGELES (Seher.no): Fredag kveld ble skuespiller Sandra Bullock (43) og ektemannen Jesse James (39) utsatt for en bilulykke, melder bostonherald.com.

Bullock og mannen, som fortiden befinner seg i Massacusettes hvor hun spiller inn filmen "The Proposal", var passasjerer i en bil da en grå Subaru stasjonsvogn plutselig skiftet fil og kjørte inn dem. Ingen ble skadet i frontkollisjonen.

- De var selvfølgelig oppskaket, men uskadde. De holdt rundt hverandre og Jesse klemte Sandra. De sa selv at de var ok og at de ikke trengte noen medisinsk undersøkelse, sa politibetjent Gerry Cook ifølge people.com.

Fyllekjøreren, Lucille P. Gatchell (64), ble alkoholtestet på stedet og senere arrestert. Hun hadde et promillenivå på to og en halv gang mer enn det lovlige.

- Jeg kjente umiddelbart den sterke alkohol lukten. Øynene hennes var blodskutte og blanke, og hun snakket utydelig, skrev politibetjent Kevin Mackey om Gatchell i politirapporten, ifølge bostonherald.

Mackey forteller også at hun ikke hadde fått med seg hvem hun krasjet med.

- Hun begynte nesten å le og sa: "Det er første gang jeg fyllekjører og så krasjer jeg med Sandra Bullock".

LES OGSÅ: Bullock måtte kle av seg

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.