Mikaela Testa:

Pågrepet etter «prostitusjonsforvirring»

- Skummelt og trist.

FIRE TIMER: Influenser Mikaela Testa hevder hun ble anholdt fordi hun «så ut som en prostituert». Foto: Skjermdump Instagram
FIRE TIMER: Influenser Mikaela Testa hevder hun ble anholdt fordi hun «så ut som en prostituert». Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den australske influenseren Mikaela Testa (22) har på kort tid opparbeidet seg en solid følgerskare, med sine 2,2 millioner følgere på TikTok og over 400 000 følgere på Instagram.

Der har hun flere ganger skapt kontroverser, blant annet for USA-reisene hun har gjennomført det seineste året.

Nå avslører 22-åringen at hennes tredje USA-reise så langt i år har møtt på hindringer, etter at hun skal ha blitt arrestert av det amerikanske tollvesenet «for å ha sett ut som en prostituert», ifølge News.com.au.

- Skummelt og trist

I et innlegg på Instagram forteller Testa at hun landet i USA, men at hun ble anholdt i flere timer, før hun seinere fikk komme inn i landet. Historien delte hun etter at en følger fortalte om en liknende hendelse.

LETTKLEDD: Tidligere tennisspiller Ashley Harkleroads (37) karriere har tatt en uventet vending. Video: Tiktok / @Ashley_harkleroad Vis mer

22-åringen, som selv selger bilder og videoer av seg selv på OnlyFans, forteller blant annet at hun satt anholdt i fire timer, før hun fikk reise inn i landet.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Det er faktisk veldig skummelt og trist (...). Jeg møtte så mange i fengselet i går kveld, sier hun i en video.

- Du får ikke lov til å røre telefonen din og må se på søplete amerikansk TV-reklame i fem timer, legger hun til om oppholdet.

Amerikanske myndigheter har foreløpig ikke kommentert saken, og Testa har ikke besvart News.com.aus henvendelse.

Besøkte hemmelig kjøttmarked

Kort tid seinere delte hun en oppdatering på TikTok, hvor hun forteller at hun forsøkte å unngå situasjonen ved å «kle seg ned». 22-åringen forteller også at hun var skråsikker på at hun skulle bli sendt tilbake til Australia.

FLUE PÅ VEGGEN: I den nyeste episoden av «Insider» på Discovery+ får programleder Marco Reinertsen bli med når tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Iselin Michelsen og kompisen Espen Johnsen lager innhold til Onlyfans-kontoene sine. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Videre kommer det også fram at telefonen hennes skal ha blitt undersøkt, og at Testa var redd for at de skulle finne «eksplisitt innhold».

Forrige gang Testa var på reisefot, var det flere som reagerte sterkt. Den gang skal hun ha besøkt Indonesia, og tok turen til et hemmelig kjøttmarked - som blant annet selger hunder, ifølge News.com.au.

Den gang var det imidlertid flere av følgerne som tok henne i forsvar, blant annet fordi de mente hun «bare opplevde kulturen». Hun beklaget seinere besøket.

LES OGSÅ: - Veldig rar match

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer