På visning i smykker til 45.000 kroner

Les alt om Jennys eksklusive tilbehør.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Multitalentet Jenny Skavlan (27) lanserte sist uke sin nye bikinikolleksjon med en storstilt catwalkvisning utenfor Astrup Fearnley-museet i Oslo.

Ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (33) var selvfølgelig til stede og uttalte til Seoghør.no at han er svært stolt av kona.

Kjendisparet giftet seg foran venner og familie i slutten av april. Bryllupsnatten tilbragte de på luksushotellet The Thief, før de dro videre på bryllupsreise til Paris.

LYKKELIG NYGIFT: - Vi har hatt det veldig fint siden bryllupsdagen, sier Thomas "Fingern" Gullestad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIG NYGIFT: - Vi har hatt det veldig fint siden bryllupsdagen, sier Thomas "Fingern" Gullestad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Tradisjonen tro fikk Jenny morgengave av sin kjære.

Da hun dukket opp på moteshowet med nye gullsmykker i ørene og rundt halsen, dristet Seoghør.no seg til å spørre om det var gaver fra ektemannen.

– Nei, det er ikke morgengaven. Disse er lånt fra David Andersen. Er de ikke fine? spør Jenny og viser fram kjedet og øredobbene fra den danske designeren Ole Lynggaard.

Se videointervjuet med Jenny – og hva som skjedde på fotoshooten – øverst i saken.

Smykkene er av den særdeles eksklusive sorten. Rundt halsen bar TV-profilen et «Lotus»-anheng i roségull og blå topaz. Bare anhenget har en pris på 9100 kroner, mens kjedet koster rundt 15 500 kroner – avhengig av lengde.

Øredobbene heter «Nature» og er også i roségull. De koster 18 600 kroner. Til sammen har smykkesettet en verdi på over 40 000 kroner. Men det edle metallet var altså bare lånt.

Enn så lenge er holder hun den romantiske gaven fra ektemannen hemmelig.

– Jeg vil ikke avsløre hva som var morgengaven. Det er en hemmelighet, gliser Jenny, som ble fridd til med en ring fra Tiffany’s.

Les hele intervjuet med Jenny i ukens Se og Hør Weekend.

Kjendisene hyller Jenny. Se bikinivisningen her:

LES OGSÅ: Kjendisenes beste bikinitips

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer