På vift med sin unge argentinske flamme

Sharon Stone koste seg på shopping med sin 27 år yngre «boytoy». Se bilder!

FORELSKET: Martin Mica gir sin 27 år eldre kjæreste Sharon Stone et forelska blikk mens de to var på shopping i Beverly Hills onsdag denne uken. Foto: All Over Press
FORELSKET: Martin Mica gir sin 27 år eldre kjæreste Sharon Stone et forelska blikk mens de to var på shopping i Beverly Hills onsdag denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Sharon Stone og den argentinske kjekkasen i bildeserien nederst i saken!

SEOGHØR.NO: «Basic Instinct»-skuespiller Sharon Stone (54) har siden mai i år datet den kjekke argentinske modellen Martin Mica (27) etter at de to møttes på en Vogue-fest i Brasil.

Og til å ha passert halvveis til hundre holder den verdensberømte skuespillerinnen seg særdeles godt.

Onsdag denne uken vandret de to gatelangs i de fasjonable gatene i Beverly Hills i Hollywood, og så ut som et hvilket som helst hipt og trendy forelsket par.

54-åringen var ikledd olashorts, skinnjakke og en topp som avslørte at den flotte blondinen hadde lagt igjen BH-en hjemme. Hennes unge kjæreste matchet med jeans, skjorte og lot de mørkebrune krøllene flagre i vinden.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Stone har tidligere avslørt til nettstedet Contactmusic hvordan hun bare timer etter Vogue-festen i mai tok med seg argentineren på hotellrommet sitt, og at hun er overbevist om at de unge kjekkasene faller for rynkene hennes.

- De elsker linjer rundt øynene og munnen fordi det forteller dem at du har ledd og at du kommer til å le og være tilgivende og omsorgsfull. Sex og seksualitet handler ikke om armene eller bena dine er rynkete. En mann snur seg mot deg og sier «Jeg elsker måten du ler», og det er det som tenner ham, påstår hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sharon Stone kollapset under moteshow  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer