OVERLEVDE: DJ AM og Travis Barker var de eneste overlevende etter flystyrten for 8 dager siden.  Foto: All Over Press
OVERLEVDE: DJ AM og Travis Barker var de eneste overlevende etter flystyrten for 8 dager siden. Foto: All Over PressVis mer

På vei hjem til LA

- Han vil aldri fly igjen, noensinne!

SEHER.NO: Tidligere Blink 182-trommis Travis Barker (32) har endelig fått lov til å reise hjem til LA etter å ha tilbragt litt over èn uke på Joseph M. Still Burn Center ved Doctors Hospital i Augusta.

Musikeren har store brannskader på overkroppen og underkroppen etter flyulykken som krevde 4 menneskeliv for 8 dager siden.

Også Barkers gode venn, kjendis-DJ Adam "DJ AM" Goldstein (35) overlevde flyulykken.

Årsaken til at Travis nå får forlate sykehuset, er at han skal være bra nok til å flyttes, og ønsker å legges inn på et sykehus nærmere sitt hjem og sin familie, skriver Us Magazine.  

Ifølge venner har musikerens ekskone Shanna Moakler, som han fant tilbake til før ulykken, tilbragt hvert sekund sammen med han siden den forferdelige hendelsen.

- Hun er så hengiven overfor han og han setter så utrolig stor pris på det. Hun er ved hans side, sammen med han. Tross alt som har skjedd mellom dem, så elsker de hverandre, sier en kilde.

Travis skal ha fått en skikkelig støkk etter ulykken, og skal være sjeleglad for at han overlevde.

- Tro meg, Travis vil aldri fly igjen, noensinne, sier en venn av musikeren.

Til tross for at han nå er bra nok til å bli flyttet, skal fortsatt tilstanden til Travis være svært alvorlig.

- Han er ikke i bra form. Det er fortsatt alvorlig, veldig alvorlig. Shanna er bekymret for han og håper han har det ok. De har måttet akseptere det som har skjedd og forsøker å takle det på sin måte, sier kilden.

Blant de to som omkom i ulykken var Barkers personlige assistent og bestevenn Chris Baker (29), og hans livvakt Charles Still (25).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Var i total sjokktilstand