Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

På utkikk etter hver sin leilighet

- Han får ikke plass i min.

OPP OG NED: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har vært gjennom både opp-og-nedturer sammen. Nå røper førstnevnte nye detaljer om forholdet. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
OPP OG NED: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har vært gjennom både opp-og-nedturer sammen. Nå røper førstnevnte nye detaljer om forholdet. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og TV-profilen Bianca Ingrosso (26) og kjæresten Phillipe Cohen (27) har i flere år hatt et av-og-på-forhold. Senest i februar meddelte Ingrosso at forholdet var over, men bare måneder senere kom kontrabeskjeden - de var sammen igjen.

Siden den gang har Cohen solgt leiligheten sin og kjøpt et lokale på Östermalm, der han har åpnet sin egen restaurant med navn Ted.

Åpningen av ny restaurant og alt som følger med førte imidlertid til at paret ikke fikk sett altfor mye til hverandre. I tillegg er kalenderen til den svenske influenseren vel så full som kjærestens.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Her forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg og Phillipe ser ikke hverandre så mye akkurat nå. Han har jo åpnet restauranten sin, Ted, og jobber omtrent 110 timer, uten å overdrive, i uken, sa hun i en video på YouTube i juli.

- Så vi har kjedelig nok ikke så mye tid til hverandre. Sånn er det i perioder der begge jobber mye, spesielt når man har ulike timeplaner som nå, fortalte hun videre, og la til at det føltes omtrent som å være singel igjen.

Vil bo hver for seg

Etter gjenforeningen tidligere i år har paret bodd sammen i Ingrossos leilighet, men nå ser det imidlertid ut til at det vil skje forandringer.

I en livesending på Discovery+ sin Instagram-profil røper nemlig Ingrosso at kjæresten skal flytte ut, ifølge svenske Hänt.

- Phillipe leter faktisk etter en egen leilighet og jeg etter min, og det handler bare om at akkurat nå får han ikke plass i min. Jeg kan faktisk ikke tømme garderoben min, sier Ingrosso, og legger til at det også er en investering.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

På spørsmål fra moren, artist og tv-profil Pernilla Wahlgren (53), om det ikke er bedre å bare kjøpe en større leilighet sammen, svarer Ingrosso:

- Jo, men jeg vet ikke om jeg vil flytte enda. Nå leter jeg bare for moro skyld. Han leter også, men vi vet ikke. Jeg er ikke så veldig for at man må bo sammen heller.

Phillipe Cohen har hittil ikke uttalt seg om saken.

Kryptisk svar om ny sesong

Bianca Ingrosso ble for alvor kjent gjennom den svenske realityserien «Wahlgrens Värld». De første episodene av sesong ti er nettopp sluppet, og neste sesong er allerede i gang med innspilling.

Overfor svenske Aftonbladet kommer det imidlertid frem at det bare er Pernilla Wahlgren som for tiden holder på med å filme til neste sesong av realityserien.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso fikk sin egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Vi kan si at det er du som filmer, sier Ingrosso, mens moren svarer med: «Hva?»

- Du filmer akkurat nå, følger Ingrosso opp med, før hun får spørsmål fra journalisten om det innebærer at hun kjenner at hun er ferdig med «Wahlgrens Värld».

- Man vet ikke, man vet ikke, svarer Ingrosso kryptisk, før hun legger til at man får se hva som skjer.

- En selvfølge

Ifølge Expressen får man se både opp-og-nedturer i den nye sesongen, og det er ventet Ingrosso skal fortelle åpenhjertig om det kortvarige bruddet med Phillipe Cohen. At seerne skal få se en ærlig og sårbar side av henne i serien, mener Ingrosso er en selvfølge.

- Det er veldig viktig for meg å føle at det er verdt å gjøre «Wahlgrens Värld». For meg er det ikke et tv-program der man skaper innhold, men et tv-program der man får følge mitt liv på godt og vondt, sier hun til Expressen.

KJEMPEKRANGEL: I en episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Videre forteller influenseren at hun selv følger med på realityserier nettopp fordi de er ekte.

- Hadde jeg en dårlig dag og de filmet ble det bare sånn. Jeg har ikke et filter, og for meg er det ikke: «Nå må jeg jobbe og ta på et ansikt for å lage tv», men mer: «Nå kan du følge meg». Og jeg tror det er sjarmen med programmet, fortsetter hun.

LES OGSÅ: - Følte meg som verdens mest mislykkede menneske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer