Ben Affleck:

På utflukt med eksforlovedens barn

Ben Affleck tilbringer kvalitetstid med stedatteren.

UTFLUKT: Nylig ble Ben Affleck observert med eksforlovedens barn. Foto: Boaz / backgrid USA / NTB
UTFLUKT: Nylig ble Ben Affleck observert med eksforlovedens barn. Foto: Boaz / backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Det er få romanser det skrives mer om for tiden enn den mellom det tidligere stjerneparet Ben Affleck (48) og Jennifer Lopez (51). Duoen, som var blant Hollywoods hotteste par frem til bruddet i 2004, skal etter alt å dømme ha funnet tilbake til hverandre igjen nå.

De gjør også fint lite for å skjule følelsene sine for hverandre, og har blitt tatt på fersken av fotografene en rekke ganger.

Nå ser det ut til at de tar stadig nye steg i forholdet.

Nylig ble nemlig Affleck observert på Universal City Walk i Los Angeles, og med seg hadde han sine to yngste barn, Samuel (9) og Seraphina (12) - og ikke minst Jennifer Lopez' datter, Emme (13).

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Seriøst

Ben og J-Lo har var for kort tid siden på ferie sammen i Hamptons utenfor New York City, hvor også sistnevntes barn, som hun har med eksmannen Marc Anthony (52), var.

- De hadde en fantastisk helg i Hamptons. Det var veldig avslappende og gøy for alle, fortalte en kilde nylig til People.

SNACKS: Ben hadde sørget for at alle hadde snacks da de vandret rundt i fornøyelsesparken. Foto: Boaz / Backgrid USA / NTB
SNACKS: Ben hadde sørget for at alle hadde snacks da de vandret rundt i fornøyelsesparken. Foto: Boaz / Backgrid USA / NTB Vis mer

At de introduserer barna sine for hverandre kan på mange måter ses som et nytt steg i forholdet, og ifølge kilden magasinet snakket med, blir båndet mellom Affleck og Lopez' barn bare tettere.

Nå skal imidlertid forholdet ha kommet til et punkt der 48-åringen tilbringer tid med kjærestens datter uten at hun selv er tilstede. Det melder Daily Mail.

FAR OG SØNN: Ben og sønnen Samuel. Foto: Boaz / Backgrid USA / NTB
FAR OG SØNN: Ben og sønnen Samuel. Foto: Boaz / Backgrid USA / NTB Vis mer

Affleck og barna fikk naturligvis VIP-behandling, og ble ledet gjennom fornøyelsesparken av en privat guide, samt en sikkerhetsvakt.

Skuespilleren hadde kjøpt Wetzel's Pretzels til hele gjengen, som de koste seg med mens de tuslet rundt.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Jennifer Lopez har tvillingene Max og Emme med eksmannen, mens Ben Affleck har de tre barna Violet (15), Seraphina og Samuel med ekskona Jennifer Garner (49).

2003: «Bennifer» i februar 2003, et halvt år før de avlyste bryllupet. I januar 2004 var forholdet over. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
2003: «Bennifer» i februar 2003, et halvt år før de avlyste bryllupet. I januar 2004 var forholdet over. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer

Til tross for hennes fravær, virker det som om Lopez virkelig har begynt å se for seg et liv med sin tidligere forlovede. Hun forlenger stadig tiden i Los Angeles, etter å ha reist fra Miami-livet etter bruddet med Alex Rodriguez.

Den siste tiden har det også ryktes at paret skal bli samboere, og at Jennifer skal flytte inn Bens luksusvilla i Los Angeles.

I mai skal hun ha vært å sett på en privatskole på Los Angeles' vestkant. Hun ble også observert for et par dager siden da hun og sønnen Max sjekket ut en annen skole.

- Den beste tiden i livet mitt

Selv om duoen den siste tiden har vært på alles lepper, har de fortsatt til gode å uttale seg selv om forholdet. Men, Lopez delte nylig en kryptisk melding.

SINGELLIVET: Vi har spurt Isabelle Eriksen hvordan det går med kjærligheten. Reporter: Celina Morken Video: Rød Løper / Thea Hope Vis mer

I et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music 1, lettet superstjernen på sløret om hvor fantastisk livet hennes er for tiden: Det meldte ELLE.

TURTELDUER: Jennifer Lopez legger ikke skjul på at hun har det svært bra om dagen. Det kan virke som at Ben Affleck er en god grunn til det. Foto: Splash News / NTB
TURTELDUER: Jennifer Lopez legger ikke skjul på at hun har det svært bra om dagen. Det kan virke som at Ben Affleck er en god grunn til det. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Hun nevnte imidlertid ikke Affleck med navn, men det kunne likevel se ut til at han har en finger med i spillet.

- Jeg er skikkelig glad. Jeg vet at folk lurer på hvordan jeg har det, hva som skjer og om jeg har det bra. Jeg har aldri hatt det bedre. Og jeg vil at menneskene som bryr seg om meg - fordi jeg bryr meg om dem - skal vite at jeg virkelig har kommet til et sted i livet mitt hvor jeg har det fint alene, røpet hun.

- Og jeg tror når du først kommer til det stedet, skjer det fantastiske ting som du aldri forestiller deg kan skje i livet ditt igjen. Det er der jeg er. Og jeg elsker all den kjærligheten som kommer min vei akkurat nå. Og jeg vil bare at alle skal vite at det er den beste tiden, den beste tiden i livet mitt.

LES OGSÅ: Tatt på fersken i hett kyss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer