På trilletur med tvillingene

Sarah Jessica Parker og barnepiken tok med treåringene ut i New York.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Triller tvillinger! «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (47) er nok mest kjent som stilett-spankulerende, moteelskende Carrie Bradshaw.

Men i det virkelige liv har trebarnsmoren mer å dra på en shoppingposer. Etter at hun og ektemannen Matthew Broderick (50) fikk tvillingene Marion Loretta (3) og Tabitha (3) via surrogatmor, har hverdagen blitt ekstra hektisk.

Denne uken trosset stjernen både ivrige paparazzifotografer og Manhattans travle trafikk, da hun  selv trillet døtrene til barnehagen.

Skuespilleren og barna ble fotografert i West Village i New York, og hun så ut til å være i
hyggelig samtale med barnepiken, som trillet den ene vognen. 47-åringen var for anledningen iført mer praktisk fottøy enn hun er blitt kjent for - et par knallgule joggesko.

Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick er dessuten foreldre til sønnen James Wilkie, som fyller ti år den 28. oktober. Samme dag ble hun også fotografert mens hun fulgte ham til skolen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir Britney oppløst i tårer   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer