Josephine Qvist

På topptur: - Finnes det mat på veien?

Innlegget til influenseren gikk varmt i sosiale medier.

TURKLAR: Josephine Qvist skulle bare spørre følgerne sine om turtips. Foto: Skjermdump fra Instagram/@josephineqvist
TURKLAR: Josephine Qvist skulle bare spørre følgerne sine om turtips. Foto: Skjermdump fra Instagram/@josephineqvist Vis mer
Publisert

Mens mange forbinder sommeren med paraplydrink, bølgeskvulp og charter, er det andre som heller tar turen ut i naturen og bestiger fjelltopper.

Den svenske influenseren Josephine Qvist (31), som har nesten 250 000 følgere på Instagram, skal gjøre det sistnevnte. Det er imidlertid ikke sikkert hun er helt klar over hva hun skal begi seg ut på.

Influenseren har nemlig nylig deltatt i den svenske versjonen av «Kompani Lauritzen», «Kompani Svan», og er blitt bitt av basillen.

I slutten av juli skal hun bestige Sveriges høyeste fjell Kebnekaise, som ligger 2096 meter over havet. Turen skal hun begi seg ut på sammen med flere andre som deltok i TV-programmet sammen med henne.

Ba om råd

I forkant av toppturen har Qvist delt et innlegg på Instagram-story, hvor hun blant annet spør følgerne sine om råd, skriver Aftonbladet. Et av spørsmålene har skapt grobunn for en rekke reaksjoner.

«Nå er mitt spørsmål til dere som har besteget det, eller gått turer generelt, hva fader skal man ha på seg og pakke? Vi skal til og med telte ... Hvordan gjør man det med mat? Finnes det mat på veien? Vann som man kan fylle på? lol», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer