«Bloggerne»:

- På tide med prevensjon

I høstens sesong av «Bloggerne» får man følge den nye bloggeren Monica Nyhus' fjerde graviditet. 32-åringen utelukker ikke et femte barn.

DEBUTANTER: Monica Nyhus er ny TV 2-blogger, og hun og ektemannen Christoffer får seg et sjokk i første episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

Denne uka hadde den 13. sesongen av realityserien «Bloggerne» premiere på TV 2. I høstens sesong møter vi en rekke kjente influensere og gamle «Bloggerne»-travere, deriblant Caroline Berg Eriksen (33) og Martine Lunde (24).

Mer ukjent er nok Monica Nyhus (32), som sammen med Emma Ellingsen (18), er to nye profiler denne sesongen. Sammen med ektemannen Christoffer Nyhus (33) viser hun fram livet som firebarnsmor utenfor Kristiansand.

FERSKE TV-FJES: Instagrammer Monica Nyhus og ektemannen Christoffer er å se i høstens sesong av «Bloggerne». Foto: TV 2
FERSKE TV-FJES: Instagrammer Monica Nyhus og ektemannen Christoffer er å se i høstens sesong av «Bloggerne». Foto: TV 2 Vis mer

Seerne stifter bekjentskap med familien Nyhus - som til og med har sin egen Instagram-konto - allerede i andre episode, og da blir man vitne til at Monica viser fram en positiv graviditetstest til ektemannen, som går under kallenavnet Chris.

I høst får TV-seerne følge 32-åringen gjennom hennes fjerde svangerskap. Lille Emily kom til verden i juli i år. Ekteparet Nyhus har også de tre guttene Leonel (6), Matheo (5) og Emilio (3).

De fleste vil nok tenke at fire barn er mer enn nok, men den blide kristiansanderen har ingen planer om noe babystopp med det første. Den ferske «Bloggerne»-profilen har nemlig alltid hatt en drøm om å få fem barn.

- Jeg har aldri lagt skjul på at min drøm har vært fem barn, men nå ryktes det om at det er på tide med prevensjon, sier Monica Nyhus til Se og Hør.

NY I GAMET: Monica Nyhus fra Kristiansand er en av de ny bloggerne i årets sesong. 32-åringen innrømmer at hun var litt nervøs før hun skulle se seg selv og familien på TV. Foto: TV 2
NY I GAMET: Monica Nyhus fra Kristiansand er en av de ny bloggerne i årets sesong. 32-åringen innrømmer at hun var litt nervøs før hun skulle se seg selv og familien på TV. Foto: TV 2 Vis mer

- Full av hormoner

Nyhus har over 119 000 følgere på Instagram. Der deler hun bilder fra familien Nyhus' hverdag, med alt det innebærer av barneliv og hverdagslige sysler.

32-åringen er med andre ord vane med å dele opplevelser fra sitt eget liv med et større publikum. Likevel innrømmer Nyhus at det har vært litt nervepirrende å blottlegge seg selv i beste sendetid.

- Man blir jo ofte litt smånervøs før man skal se seg selv på TV og vi kjente nok på et par nerver før første episode. Spesielt som en småbarnsfamilie hvor mye kan skje i øyeblikket, sier «Bloggerne»-deltakeren, og legger til:

- Det å filme under et svangerskap er jo uten tvil litt utfordrende. Man er full av hormoner og ofte kjenner man seg selv ikke igjen. Dette får dere se mer av utover sesongen.

Likevel har TV-deltakelsen gitt mersmak. Familien ble for første gang filmet på «Bloggerne» på et opptak de gjorde med Caroline Berg Eriksen i en tidligere sesong.

- Denne opplevelsen ga mersmak! Vi holdt kontakt med produksjonen og da spørsmålet kom om å bli med selv, var vi ikke i tvil om å si ja, sier 32-åringen til Se og Hør.

DIREKTE: Christoffer og Monica Nyhus tok graviditetstesten for åpent kamera. Reporter: Madeleine Liereng. Video: Familien Nyhus Vis mer

Eksponerer barna

«Bloggerne» har bare rukket å gå på TV i ei knapp uke, men seerfavoritten har allerede skapt overskrifter i pressen og blitt diskutert i sosiale medier. Selv opplever Nyhus-familien å ha fått god respons på serien hittil.

- Reaksjonene har vært utelukkende positive og vi er så glade for alle de som sender oss tilbakemeldinger på episodene og engasjerer seg, sier hun til Se og Hør.

Flere har imidlertid pekt på at ekteparet i stor grad eksponerer barna sine, både i sosiale medier og på TV. Monica Nyhus sier til Se og Hør at dette er en viktig debatt, som ikke bare begrenser seg til influensere - men alle foreldre generelt.

- Chris og jeg har reflektert masse rundt dette og vet hvilke bilder vi ikke deler av barna våre. Familiebilder med en positiv «vibe» som bidrar til glede og refleksjoner rundt viktigheten av familie og gode relasjoner, syns vi derimot er greit, sier 32-åringen, og legger til:

- Når det er sagt, sitter vi ikke på fasiten, men handler ut ifra de valg vi tror er best for våre barn.

- Mange lurer nok på hvem du er. Hvordan vil du beskrive deg selv?

- Jeg er en gladjente fra Sørlandet som kommer fra en stor familie med seks søsken. Hvis jeg må beskrive meg selv med noen få ord må det være: positiv, utålmodig, spontan, rotete og familiekjær.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Christoffer og Monica Nyhus jobber nå fullt med sosiale medier, og kan også røpe at de har flere spennende prosjekter på gang framover.

- Det er litt å sjonglere om dagen, for å si det mildt!

LES OGSÅ: Slik møttes de

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer