Fredrik Eklund:

- På tide med neste kapittel

Den svenske luksusmegleren røper sjokk-exit etter elleve år.

GIR SEG: Stjernemekler Fredrik Eklund gir seg i realityserien «Million Dollar Listing». Foto: Charles Sykes / INVISION / NTB
GIR SEG: Stjernemekler Fredrik Eklund gir seg i realityserien «Million Dollar Listing». Foto: Charles Sykes / INVISION / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske luksusmegleren Fredrik Eklund (44) har helt siden 2012 vært en av profilene i realityserien «Million Dollar Listing New York».

Svensken har hatt en forrykende karriere som megler i New York, der han har bodd siden 2002, og solgt luksusboliger til store stjerner som Cameron Diaz (49) og Britney Spears (40).

På privaten ser det også ut til å gå på skinner. Eklund har vært gift med kunstneren Derek Kaplan (47) siden 2013, og sammen har de tvillingene Milla og Fredrik jr.

Nå avslører imidlertid Eklund at han ikke lenger vil være den del av «Million Dollar Listing»-franchisen.

- Evig takknemlig

Nyheten om at han slutter i TV-programmet deler han på Instagram.

«Etter elleve fantastiske år har jeg bestemt meg for at det er på tide med det neste kapittelet i livet mitt og forlate «Million Dollar Listing». Det er både slutten på en æra og en ny start for meg», innleder han det lange innlegget med.

En representant for TV-kanalen Bravo, som sender realityserien, har bekreftet overfor People at Eklund ikke lenger vil være å se i serien.

«Forrige uke fortalte jeg Andy (Cohen, journ.anm.), produsentene og lederne hvor takknemlig jeg er. Evig takknemlig, jeg mener, for et utrolig eventyr vi har hatt sammen», skriver han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer