Fredrik Eklund:

- På tide med neste kapittel

Den svenske luksusmegleren røper sjokk-exit etter elleve år.

GIR SEG: Stjernemekler Fredrik Eklund gir seg i realityserien «Million Dollar Listing». Foto: Charles Sykes / INVISION / NTB
GIR SEG: Stjernemekler Fredrik Eklund gir seg i realityserien «Million Dollar Listing». Foto: Charles Sykes / INVISION / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske luksusmegleren Fredrik Eklund (44) har helt siden 2012 vært en av profilene i realityserien «Million Dollar Listing New York».

Svensken har hatt en forrykende karriere som megler i New York, der han har bodd siden 2002, og solgt luksusboliger til store stjerner som Cameron Diaz (49) og Britney Spears (40).

På privaten ser det også ut til å gå på skinner. Eklund har vært gift med kunstneren Derek Kaplan (47) siden 2013, og sammen har de tvillingene Milla og Fredrik jr.

Nå avslører imidlertid Eklund at han ikke lenger vil være den del av «Million Dollar Listing»-franchisen.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

- Evig takknemlig

Nyheten om at han slutter i TV-programmet deler han på Instagram.

«Etter elleve fantastiske år har jeg bestemt meg for at det er på tide med det neste kapittelet i livet mitt og forlate «Million Dollar Listing». Det er både slutten på en æra og en ny start for meg», innleder han det lange innlegget med.

En representant for TV-kanalen Bravo, som sender realityserien, har bekreftet overfor People at Eklund ikke lenger vil være å se i serien.

«Forrige uke fortalte jeg Andy (Cohen, journ.anm.), produsentene og lederne hvor takknemlig jeg er. Evig takknemlig, jeg mener, for et utrolig eventyr vi har hatt sammen», skriver han videre.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viste «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

Han fortsetter innlegget med å dele noen av de mest spesielle øyeblikkene gjennom mer enn et tiår med filming av serien, og takker samtidig seerne for å ha vært der med ham underveis.

«Nå er det er på tide med et nytt kapittel. Det er mer å gjøre, nye prosjekter og opplevelser, barna mine vokser og virksomheten min trekker meg i alle mulige spennende retninger».

Stjernemegleren benytter også muligheten til å hylle både kollegaene og fansen, og røper samtidig at de kommer til å se mer av han.

«Takk til Bravo, casten og det utrolige mannskapet. Vi har laget TV-historie sammen. Sist, men ikke minst, vil jeg gi en spesiell takk til alle dere som har sett på og stått ved min side gjennom denne reisen. Jeg kan nesten ikke vente med å ta dere med på det som skjer videre. Dere har virkelig endret livet mitt».

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Vis mer

Åpen om problemene

Sommeren 2019 kunne Eklund røpe at han og familien hadde pakket koffertene og flyttet til andre siden av USA - nemlig Los Angeles.

Halvannet år tidligere kunne luksusmegleren og ektemannen slippe jubelen løs, da de endelig hadde blitt foreldre for første gang, til tvillingene, via surrogati.

Eklund og ektemannen har tidligere vært åpne om problemene de har hatt på veien for å bli foreldre.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Også i 2015 ventet nemlig paret tvillinger sammen, men lykken snudde fort da de mistet sine ufødte barn i en spontanabort.

- Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger, skrev han den gang på Facebook.

Nyheten om at gleden på ny var på deres side, kom omsider i mai 2017, da paret kunne meddele at de var på god vei til å bli foreldre igjen. Den glade nyheten om at de ikke bare ventet ett, men to barn, kom under sesongavslutningen av «Million Dollar Listing New York», ifølge People.

Non Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

Senere delte Eklund selv nyheten på sin Instagram-profil.

Da tvillingene endelig kom til verden beskrev han det som det lykkeligste øyeblikket i livet sitt.

LES OGSÅ: Ble foreldre i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer