TØFF DUELL: - Jeg klarte å holde melkespannene i seks og et halvt minutt, likevel tapte jeg. Akkurat det sliter jeg med å godta, sier Ørjan ti Seoghør.no etter Farmen-exiten. Foto: TV 2
TØFF DUELL: - Jeg klarte å holde melkespannene i seks og et halvt minutt, likevel tapte jeg. Akkurat det sliter jeg med å godta, sier Ørjan ti Seoghør.no etter Farmen-exiten. Foto: TV 2Vis mer

- På tide at folk ser seg selv i speilet

Den hjemsendte «Farmen»-deltageren er sterkt kritisk til all hetsen mot Olav.

SEOGHØR.NO: I søndagens «Farmen» var det Ørjan Hult (25), som måtte takke for seg etter å ha tapt en beintøff tvekamp i melkespannholding mot Finn Olav Odde (56). Dermed har Finn Olav vunnet tre tvekamper på like mange uker!

Selv legger ikke Ørjan skjul på at det var tungt å akseptere det faktum at han nå må reise hjem fra «Farmen».

RØK UT: Ørjan Hult tapte tvekampen mot Finn Olav Odde i «Farmen». Foto: TV 2
RØK UT: Ørjan Hult tapte tvekampen mot Finn Olav Odde i «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Med den tiden ville jeg slått samtlige andre på gården. Det var en skikkelig kjip følelse, det var bittert - jeg mener jeg fortjente å bli værende, sier han til Seoghør.no.

Skværet opp

Denne ukas storbonde, Olav Harald Ulstein (51), har vært i meget hardt vær de siste ukene etter flere utbrudd mot førstekjempe Finn Olav. I onsdagens episode gikk Finn og Ørjan til det skrittet å lage pinneved av røykhuset i protest mot Olav, som nok en gang valgte guttekamp. 

Ørjan bærer imidlertid ikke nag til Olav for valget han tok.

- Nei, jeg var ikke sur på ham. Etter at vi «smalt» ned røykhuset tok vi oss en tur, som endte med at vi tok hverandre i hendene og skværet opp. Jeg vet jo at dette er en konkurranse og at valget han tok ikke var ondsinnet ment, forteller han.

Den staute 25-åringen har i «Farmen» vært god venn med både Finn og Olav. Det har ikke bare vært lett, medgir han.

- Han fortjener ikke dette

- Det var mye trykk en stund. De ville jo ikke snakke med hverandre! Jeg ble en slags mellommann og hadde ikke lyst til å pisse noen av dem i trynet. Det var slitsomt og irriterende, egentlig. Det var bare Olav som slet med Finn, alle andre hadde et godt forhold til ham.

KLARTE SEG: Finn Olav viste styrke da han kom seg gjennom «Farmen»-duellen. Foto: Tor Lindseth
KLARTE SEG: Finn Olav viste styrke da han kom seg gjennom «Farmen»-duellen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Konflikten mellom de to kamphanene har absolutt ikke forbigått i stillhet. På diverse nettfora raser debatten, og spesielt Olav har måttet tåle mye drittslenging etter alt som er skjedd. Ørjan ber nå folk om å roe seg ned.

- Han fortjener ikke alt dette tynet! Folk har glemt all latteren og den gode stemningen Olav skapte inne på gården. Man snakker om at Finn blir mobbet, men nå er det virkelig på tide at folk ser seg selv i speilet, mener han.

- Olav blir jo hengt ut foran hele Norge. Seerne må huske at dette er et ralityshow, en konkurranse, og da blir det drøyt at folk ber ham brenne i helvetet. Olav er en topp kar, han. Det er sikkert en stor påkjenning for ham, men heldigvis er han en sterk kar, sier hjemsendte Ørjan Hult til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: Her la de farmen-krigen død