Øyunn Krogh:

- På tide å slutte

Deler om singellivet.

DELER ÅPENHJERTIG: Øyunn Krogh har ved flere anledninger delt åpenhjertig om både dating og singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DELER ÅPENHJERTIG: Øyunn Krogh har ved flere anledninger delt åpenhjertig om både dating og singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Gjennom TV-programmet «Sommerhytta» ble nordmenn introdusert for Øyunn Krogh og hennes daværende kjæreste Levi Try (26). Paret gikk seirende ut, og vant hytta de hadde bygget gjennom flere uker.

I fjor kom nyheten om at Krogh og Try hadde gått hver til sitt, og i ettertid har førstnevnte vært åpen om at hun har datet en mystisk mann.

Flørten ble derimot ikke til noe mer, og da Se og Hør møtte Krogh på gallapremiere på Wallmans, lettet 28-åringen på sløret om sivilstatusen.

ETT ÅR: Øyunn Krogh har rukket å være singel i ett år, etter at hun og «Sommerhytta»-kjæresten Levi Try gjorde det slutt i fjor. Likevel føler hun det er nå den virkelig jobben starter. Reporter og video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Krogh innrømmet at det er stille på datingfronten.

- Jeg er fremdeles supersingel, forklarte hun, og la til:

- Men jeg har bestemt meg for å date meg selv. Jeg tror det er på tide å slutte å lete. Så får jeg heller bli motbevist og overbevist av en drømmeprins, forhåpentligvis.

Krogh har tidligere åpnet seg om utfordringer ved å date personer som har sett henne på TV-skjermen.

- Det er litt rart når jeg ikke vet noen ting om personen jeg møter, men de kan vite sykt mye om meg. Jeg var på date nå nylig med en som hadde forberedt 20 spørsmål om «hele Norges Øyunn Krogh», og det er jo ikke helt det jeg vil, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

FLAUSE: Øyunn Krogh letter på sløret om datinglivet. Reporter: Victoria Løvik. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: Svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer