På tide å ringe kirurgen?

Heidi Montag avslører sine humpete lår...

ØNSKER NY BRYSTØKNING: Heidi Montag har gått gjennom en rekke operasjoner den siste tiden, men vil gjerne legge seg under kniven på nytt. Foto: All Over Press
ØNSKER NY BRYSTØKNING: Heidi Montag har gått gjennom en rekke operasjoner den siste tiden, men vil gjerne legge seg under kniven på nytt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  "The Hills"-stjernen Heidi Montag (23) skapte sjokkbølger da det ble kjent at hun like før jul gjennomgikk hele ti plastiske operasjoner på én dag.

Onsdag viste blondinen seg frem i nye hot pants, og selv 23-åringen at hun ikke har sett seg ferdig med plastiske operasjoner, blir hun nok ikke fornøyd med de siste bildene.

På lårene har hun svært synlige celluitter.

Blondinen har blant annet forstørret puppene, fikset på nesen og forstørret leppene, fikset på hoftene og nå hevdes det at hun ønsker seg enda større pupper.

Heidi uttalte nylig hun ikke ser på seg selv som et dårlig forbilde, og at hun ikke tror unge jenter vil bli spesielt påvirket av hennes historie.

- Unge jenter som ønsker å operere seg kommer til å gjøre det uansett. Men de trenger å vite hvor alvorlig det er, og hvor ekte det er. Det er derfor jeg ønsket å dele min historie. Det er jo ikke akkurat som at man bare går inn, og kommer ut igjen, slik at det ser bra ut en uke senere.

Realitystjernen forteller Access Hollywood at hun, til tross for ryktene, ikke er avhengig av kosmetisk kirurgi, men at hun ikke akkurat er en motstander av inngrepene heller.

- Jeg elsker, og setter virkelig pris på kirurgiformen og vitenskapen som ligger bak, forklarer hun.

Og legger til:

- Vi er utrolig heldige som har tilgang til plastiske operasjoner. Vi ligger veldig langt foran i tid. Om Kleopatra hadde levd i dag, er jeg sikker på at hun ville hatt trippel D (red.anm. BH størrelse).Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Jeg skal posere for Playboy igjen