Charlotte Perrelli:

- På tide å fornye løftene

Eurovision-stjernen skal si «ja »på nytt.

SKAL SI JA: Charlotte Perrelli gifter seg på nytt. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKAL SI JA: Charlotte Perrelli gifter seg på nytt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Perrelli (47) er klar for å stå brud på nytt.

Perrelli, som vant Eurovision Song Contest i 1999, giftet seg for syv år siden med Anders Jensen (44). Bryllupet fant sted på et luksuriøst slott litt utenfor Paris.

Siden den gang har paret levd et svært luksuriøst liv med eiendommer i blant annet Marbella og Åre, og reiser til Italia med privatfly.

I et innlegg på Instagram deler artisten at hun og Jensen har valgt å fornye løftene sine. Perrelli skal dermed gifte seg for tredje gang.

«Nå bestemte vi oss. Etter å ha pratet om dette en stund så ble vi i går overbevist og inspirert. På tide å fornye løftene!!!!! Så gøy å gifte seg igjen. Dessuten med samme mann ... Og ganske deilig når man vet at den andre kommer til å si JA!!! Nå er spørsmålet... hvordan og hvor?», skriver hun under bildet av paret.

FULL AV HEMMELIGHET: Petter Stordalen svarer på spørsmål med noe merksomt vagt. Video: Anders Johan Stavseng Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Vært gift før

Perrelli har to barn fra et tidligere ekteskap. Den svenske artisten var gift med redaktør Nicola Perrelli (53) fra 2003 til 2009, og sammen fikk de sønnene Angelo (18) og Alessio (16).

Eksmannen er forøvrig broren til Emilio Ingrosso (56), som er far til influenser Bianca Ingrosso (27) og artist Benjamin Ingrosso (24).

LES OGSÅ: Disse står bak årets kjendisbryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer