- På tide å dra på trening?

Lindsay Lohan hetses for bikinibildene.

<strong>PUST I BAKKEN:</strong> Lindsay Lohan koste seg med lillesøsteren og flere venner ved bassengkanten ved Raleigh Hotel i Miami denne uken.  Foto: All Over Press
PUST I BAKKEN: Lindsay Lohan koste seg med lillesøsteren og flere venner ved bassengkanten ved Raleigh Hotel i Miami denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoods skandaledronning Lindsay Lohan (24) koste seg denne helgen sammen med lillesøsteren i solen i Miami.

24-åringen var i byen i forbindelse med en fotoshoot, men etter at modelljobbingen var over, kastet hun klærne foran bassengkanten ved Raleigh Hotel.

Iført en stripete bikinitopp og svart truse, nøt Lindsay solen. Men skuespillerinnen, som har slitt med både alkohol og narkotikabruk, får alt annet enn skryt for bikinikroppen sin i britiske aviser.

- Stjernens figur brukte å være misunnelsesverdig, men nå har hun kosemage, skriver Daily Mirror.

Lindsay tilbragte dagen i solsteken sammen med lillesøstren Ali (17) og flere venner, men virket ifølge avisen stresset der hun røyket ved bassengkanten..

- Hun så lei seg og stresset ut. Mens Ali så ut til å være i form, så skuespillerinnen sliten og oppblåst ut - og desperat etter en god natts søvn.


Snart venter et fengselsopphold på to uker for 24-åringen, som følge av at hun tidligere i år skal ha stjålet et verdifullt halskjede fra en gullsmedbutikk.

Lohan må melde seg for kvinnefengselet i Lynwood innen 17. juni. Men på grunn av plassproblemer, kan det hende at hun i stedet får husarrest og ikke får lov til å forlate sitt hjem.

Lindsay har også fått tre års betinget fengsel, 480 timers samfunnstjeneste og bøter, i tillegg til at hun må gjennom et program for å bli kvitt sine problemer knyttet til butikktyveri.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun det aller meste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer