FORSØKTE GJENOPPLIVING: Ifølge Murrays kjæreste, skal hun ha vært på telefonen med legen da han oppdaget at ikke alt var som det skulle med Jackson. Foto: AP
FORSØKTE GJENOPPLIVING: Ifølge Murrays kjæreste, skal hun ha vært på telefonen med legen da han oppdaget at ikke alt var som det skulle med Jackson. Foto: AP Vis mer

På telefonen med kjæresten da Jackson døde

Dr. Conrad Murray skal ha mistet røret mitt under samtalen.

SEHER.NO: Dr. Conrad Murray (51) var den siste som så Michael Jackson i live den 25. juni, og 51-åringen har derfor vært mye i medias søkelys de siste månedene.

Det har gått mange rykter rundt hva som skjedde de siste minuttene rundt poplegendens død, og nå hevder en kilde til TMZ at Dr. Conrad Murray var på telefonen med kjæresten mens Michael Jackson døde.

Ifølge kilden skal kjæresten ha fortalt til politiet at Murray skal ha mistet telefonen i bakken omtrent fem minutter ut i samtalen, og at hun da skal ha hørt ham utføre gjenoppliving på stjernen.

Kjæresten skal også ha forklart at det ikke var noe som tydet på at Murray visste at noe var galt med Jackson før han mistet telefonen.

Det har lenge blitt spekulert i om legen kan ha hatt noe med dødsårsaken til stjernen å gjøre. Det mener i hvert fall Michaels brødre, Jermain ogTito, som offentlig har gått ut og anklaget legen.

I august snakket Murray for første gang ut etter artistens død, og han hevdet da at han hele veien har fortalt sannheten rundt dagen "Thriller"-sangeren døde.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Michael Jacksons lege snakket ut