PÅ SYKKELTUR: Kate Winslet ble nylig avbildet på sykkel/joggetur med mannen som hevdes å være hennes nye kjæreste - modellen Louis Dowler.  Foto: All Over Press
PÅ SYKKELTUR: Kate Winslet ble nylig avbildet på sykkel/joggetur med mannen som hevdes å være hennes nye kjæreste - modellen Louis Dowler. Foto: All Over PressVis mer

På sykkeltur med sin nye modellkjæreste

Ny-separerte Kate Winslet har funnet kjærligheten igjen.

SEHER.NO: Det er kun fem måneder siden Oscar-vinner Kate Winslet (34) og regissørektemannen Sam Mendes (44) bekreftet at de skulle skilles.

Ekteskapet, som hadde vart i syv år, var lenge regnet som et av Hollywoods mest stabile, og det vekket derfor stor oppsikt da det ble kjent at de skulle gå hvert til sitt.

I ettertid har både Winslet og Mendes holdt en svært lav profil i mediene, og det gikk lenge rykter om at skuespillerinnen hadde tenkt å flytte tilbake til England med barna Mia (9) og Joe (6).

Nå ser det imidlertid ut til at «The Reader»-stjernen har bestemt seg for å bli i New York, og årsaken kan være at hun har funnet seg en ny flamme, skriver Daily Mail.


Nylig ble Winslet avbildet på sykkeltur med den britiske modell-kjekassen Louis Dowler (34), og rykter sier at de to skal ha datet i all hemmelighet i flere uker.

Paret ble introdusert for hverandre for første gang for noen måneder siden, da de begge var gjester på en fest holdt av en felles venn.

Og bekjente av stjernene kan fortelle at de nærmest har blitt besatt av hverandre den siste tiden, og trives veldig godt i hverandres selskap.


- De har vært på mange dater og trives veldig godt sammen. Det er fortsatt tidlig, men de har det bra i hverandres selskap, forteller en kilde til News of The World.

Ifølge kildene passer også Dowler, som har gjort kampanjer for blant annet Burberry, Paul Smith og Paco Rabanne, veldig godt sammen med Kate.

- Louis er virkelig en fantastisk type. Han elsker å surfe, er veldig trivelig og veldig avslappet av natur. Han er en kjekkas og får mye oppmerksomhet når han er ute, men han er ingen typisk modell. Han har ikke noe ego i det hele tatt, forteller kilden videre.


Skuespillerinnen har også introdusert modellkjæresten for sine barn, og da de var på tur i New York, hvor Kate syklet og Louis løp ved siden av, var også Winslets seks år gamle sønn, Joe, med.

Det har lenge blitt spekulert i om Winslet og eksmannen Mendes ville finne tilbake til hverandre, men i forrige måned kunne parets talspersoner avvise at det vil bli noen gjenforening mellom de to.

Det tidligere ekteparet begynte å date i oktober 2001, kun én måned etter at Kate bekreftet bruddet fra sin første ektemann, Jim Threapleton, som er far til datteren Mia.

Winslet og Mendes giftet seg i mai 2003 og fikk sønnen Joe i november samme år.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Viste seg uten gifteringen