Santino Mirenna:

På sykehus før premieren

«Skal vi danse»-profilen på sykehus bare få dager før premieren.

PÅ SYKEHUS: Santino Mirenna deler at han ligger på sykehus, bare få dager før premieren. Her med dansepartner Jørgine Massa Vasstrand. Foto: Javad Parsa / NTB
PÅ SYKEHUS: Santino Mirenna deler at han ligger på sykehus, bare få dager før premieren. Her med dansepartner Jørgine Massa Vasstrand. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Proffdanser Santino Mirenna (28) befinner seg for tiden på Kyrpos sammen med dansepartneren Jørgine Massa Vasstrand (33), i forbindelse med sistnevntes treningsreise.

Planen var at de to skulle trene masse dans der nede, men nå deler imidlertid Mirenna på Instagram at han ligger på sykehus.

«Planen var å trene masse her på Kypros! Først og fremst dans selvfølgelig, men også være med på gruppetimene til Jørgine og gutta. I stedet har formen vært dårlig siden tirsdag og store deler av dagen har blitt tilbrakt i sengen. Har trodd flere ganger at jeg har vært på bedringens vei, men så blir jeg dårligere igjen dagen etter! Så nå er jeg en tur på sykehuset», skriver Mirenna til et bilde av seg selv fra sykesengen.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Videre forteller han at Vasstrand trener så godt hun kan på egen hånd, og at han selv skal være med så fort han føler seg bedre.

Han forsikrer også om at de kommer til å bli klare til lørdag, og lover at de skal levere «en dødsbra tango».

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Santino Mirenna.

SUPERDUELL: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Alexander Hetland sto for en av tidenes «Skal vi danse»-dueller i 2019. Da gikk Alexander seirende ut av duellen. Til høsten kan Jørgine få sin revansj. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Årets sesong av dansekonkurransen er en «All Star»-sesong hvor de har hentet tilbake tidligere vinnere og seerfavoritter. Det er tre år siden Vasstrand deltok for første gang. Den gang kjempet hun seg helt til finalen, da sammen med Jørgen Nilsen (31).

Hun endte imidlertid på en andreplass, bak tidligere svømmer Aleksander Hetland (39).

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer