Kendall Jenner:

På sykehus etter vitamin-overdose

Kendall Jenner tok intravenøs behandling før den røde løperen. Det burde hun ikke ha gjort.

<strong>HEKTISK LIV:</strong> Kendall Jenner har flere ganger uttrykt at hun syns det er vanskelig å leve et liv i offentligheten. Foto: NTB Scanpix
HEKTISK LIV: Kendall Jenner har flere ganger uttrykt at hun syns det er vanskelig å leve et liv i offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kun noen timer før hun stod på rød løper under årets Vanity Fair Oscar-fest måtte Kendall Jenner (22) oppsøke legevakten.

Det er People som melder at realitystjernen og modellen fikk en allergisk reaksjon mot en vitamininnsprøytning hun tok intravenøst.

Kilder har fortalt nettstedet The Blast at supermodellen sjekket inn på Cedars Sinai medisinske senter i Los Angeles der hun fikk behandling for reaksjonen.

Populariteten av vitamininnsprøytninger har skutt i været blant kjendiser - spesielt før de skal ut på en rød løper. Det sies at den intravenøse behandlingen skal bidra til å minske akne, fremme vekttap og gi håret ny glød.

Saken fortsetter under bildet

<strong>RAKK FREM:</strong> Heldigvis kom Kendall seg raskt på beina igjen. Her på Vanity Fairs Oscar-fest. Foto: NTB Scanpix
RAKK FREM: Heldigvis kom Kendall seg raskt på beina igjen. Her på Vanity Fairs Oscar-fest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Drip Doctors nettside skal vitamininnsprøytningen hjelpe og fornye muskler og hjelpe kroppen med å håndtere stress bedre fordi vitaminenene blir sprøytet rett inn i blodet.

Droppet catwalken

Kendall kom seg raskt på beina igjen og stilte plettfri iført en elegant, lårkort sort kjole med digre puff-skuldre på Vanity Fair festen etter søndagens Oscar.

Noen ble kanskje overrasket over å se realitystjernen på fest etter at hun droppet alle moteshowene under årets mote-sesong. Hun var ikke å se på catwalken hverken i New York, London, Milano eller London.

Folk begynte å stusse da de ikke så modellen på hverken Michael Kors, Marc Jacobs eller Alexander Wangs visninger.

Kendall dukket kun opp som gjest innimellom, og på Adidas Originals by Daniëlle Cathari fordi hun ble kronet til merkets nyeste ambassadør. Da de andre modellene reiste til moteshowene rundt i verden bestemte Kendall seg for å bli med søstrene på skiferie i Utah.

Svarte haterne

Kendall har ikke uttalt noe om grunnen til at hun har holdt seg borte fra catwalkene denne sesongen, men hun dukket opp på årets Golden Globe i januar, der hun blant annet fikk kritikk for at hun hadde uren hud.

Men modellen var ikke sen med å svare haterne på Twitter. Hun skrev: «Aldri la den dritten stoppe deg.»

følge People har supermodellen vært åpen om sine utfordringer med uren hud de siste årene. Hun har blant annet uttalt at hun slet med kviser i ungdomsårene, noe som førte til dårlig selvtillit.​

- Jeg følte meg utstøtt. Når jeg snakket brukte jeg hånden min til å dekke for ansiktet. Selvsagt var jeg forelsket på videregående, men jeg tenkte ikke engang på å se på gutter, uttalte hun.

@sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Åpen om kviseproblemer

Kendall er for tiden en av verdens mest populære modeller og pryder catwalker verden rundt. I likhet med sine søstre legger hun også ofte ut lettkledde bilder av seg selv på Instagram.

I 2015 fortalte hun i et intervju med bladet Allure om kviseproblemene som startet da hun var 14 år gammel.

- Jeg hadde akkurat begynte i niende klasse da jeg begynte å få kviser. I tillegg hadde jeg regulering. Jeg klarte ikke å se folk i øynene. Det var ikke en god tid for meg, det ødela selvtilliten min fullstendig, fortalte hun til bladet.

Selv om supermodellen kanskje framstår som mer selvsikker enn de fleste, opplever altså også hun usikkerhet rundt utseendet.

22-åringen fortalte blant annet at hun til tider fremdeles sliter med å holde øyekontakt når hun snakker med fremmede mennesker, men at hun har blitt mer selvsikker med årene.

Sliter med søvn og angst

Kendall har nylig fortalt i tv-serien «Keeping Up With the Kardashians» at hun sliter med søvn-og angstproblemer på grunn av sin stressende jobb og livet som en offentlig person.

Hun fortalte i en episode at hun får angst av sosiale medier. Hun liker heller ikke å reise så mye, noe hun er blitt nødt til å gjøre i jobben som modell.

LES OGSÅ: - Fikk sjokk da jeg ble singel

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer